Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Boots apoteks smørekurs

En forutsettning for at du får nok beskyttelse er at du smører nok, og at du smører ofte!

Kvinne smører seg i ansiktetKvinne smører seg i ansiktet

Smør deg riktig og beskytt huden

  1. Smør tykt på! Anbefalt dosering er en håndfull med solkrem for en topp til tå smøring. Ca. 40 ml. til voksen, halvparten til barn.

  2. Smør på solkrem før sminken! Hvis du bruker foundation, smør på solkremen først.

  3. En dagkrem med solfaktor er ikke god nok beskyttelse! En dagkrem med solfaktor inneholder solbeskyttelse tilpasset korte opphold i solen. Skal du nyte et par timer i solen på en uterestaurant, vil ikke en dagkrem gi god nok beskyttelse, blant annet fordi den ikke smøres like tykt på som solkrem!

  4. Plaget av uren hud? Det finnes lette oljefrie ansiktssolkremer som passer for deg med fetere og uren hud. Ditt nærmeste Boots apotek hjelper deg å finne produktene som passer for deg.

  5. Bruk aftersun! Aftersun inneholder beroligende og kjølende ingredienser som kjennes behagelig på huden samtidig som den gjør nytte, blant annet ved å gjennopprette fuktbalansen i huden. En aftersun er dessuten mindre fet og lettere i konsistensen enn vanlig fuktighetskrem. Fete kremer etter soling kan virke mot sin hensikt og forsterke en eventuell solforbrenning. Aloe vera kan ha tilsvarende beroligende effekt! Kjennes huden varm og solbrent ut, er det en god ide å smøre huden med aftersun før du drar fra stranden.

  6. Solbrent hodebunn! Også hodebunnen kan bli solbrent! For deg med tynt lyst hår er fargeløs solkrem på sprayflaske et praktisk alternativ.

  7. Viktig med solbeskyttelse til barn! Husk at barnas hud er mer ømfintlig enn hos voksne. Bruk derfor høy solfaktor, gjerne faktor 30, og gjenta smøringen minst annenhver time. Oftere hvis barnet bader mye.

  8. For deg med sensitiv hud. Solkremer som kun inneholder fysisk filter gir svært få allergiske reaksjoner og anbefales derfor til de med sensitiv hud. Kremen, som inneholder partikler som reflekterer UV-strålene, trenger ikke ned i huden, men blir liggende på hudoverflaten.

Relevante produkter

Boots Norway © 2024