Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Velg riktig solkrem til din hudtype


Sensitiv hud 

Sensitiv, følsom og irritert hud trenger også beskyttelse.

Velg solbeskyttelse som er spesielt formulert for sensitiv hud, som er mild mot huden, lindrer irritasjon og tilfører fukt.


Tørr og atopisk hud 

Tørr og atopisk hud kan klø, sprekke opp og gi sår hud.

Velg solbeskyttelse som fukter og styrker hudbarrieren, og som demper irritasjon og kløe.


Fet/uren hud  

Solkrem kan tilstoppe porene, og gjøre huden blank og fet. Dersom man har en fet/oljete hud er det derfor lurt å velge en lettere solbeskyttelse som er tilpasset denne hudtypen, med en mattende og talgabsorberende effekt.


Normal og kombinasjonshud

Normal og kombinert hud kan ha både normale, fetere og tørre hudpartier.

Velg en fuktighetsgivende solbeskyttelse med lettere konsistent som absorberes raskt.Anti-age

Stråler fra solen kan fremskynde aldringstegn i huden. Velg solbeskyttelse som bedrer og forebygger fine linjer og rynker, og som har høy UVA- og UVB-beskyttelse som forhindrer ujevn pigmentering.


After Sun

After sun har en lett konsistens som trekker raskt inn i huden.

I tillegg til å tilføre huden godt med fuktighet, inneholder de beroligende og avkjølende ingredienser som huden trenger etter en lang dag i solen.


Barn 

Barn har tynnere hud enn voksne og blir lettere solbrente.
De kan med fordel beholde lette sommerklær på som solbeskyttelse. Bruk solkrem med høy faktor (minimum faktor 30) på de kroppsdelene som ikke er dekket av klær.  


Solutfordringer

For hud med allergi, solintoleranse eller økt risiko for non-melanom hudkreft er det ekstra viktig med god beskyttelse. Velg solbeskyttelse med svært høy, bredspektret beskyttelse som også er vannresistent for ekstra holdbarhet.


Solutfordringer


For hud med allergi, solintoleranse eller økt risiko for non-melanom hudkreft er det ekstra viktig med god beskyttelse. Velg solbeskyttelse med svært høy, bredspektret beskyttelse som også er vannresistent for ekstra holdbarhet.POPULÆRE PRODUKTER

Boots Norway © 2024