VELG RIKTIG SOLPLEIE TIL DIN HUD


Sensitiv hud 


Sensitiv, følsom og irritert hud trenger også beskyttelse. Velg solbeskyttelse som er spesielt formulert for sensitiv hud, som er mild mot huden, lindrer irritasjon og tilfører fukt.


Tørr og atopisk hud 


Tørr og atopisk hud kan klø, sprekke opp og gi sår hud. Velg solbeskyttelse som fukter og styrker hudbarrieren, og som demper irritasjon og kløe.


Normal og kombinasjonshud


Normal og kombinert hud kan ha både normale, fetere og tørre hudpartier. Velg en fuktighetsgivende solbeskyttelse med lettere konsistent som absorberes raskt.Anti-age


Stråler fra solen kan fremskynde aldringstegn i huden. Velg solbeskyttelse som bedrer og forebygger fine linjer og rynker, og som har høy UVA- og UVB-beskyttelse som forhindrer ujevn pigmentering.


Fet/uren hud  


Solkrem kan tilstoppe porene, og gjøre huden blank og fet. Dersom man har en fet/oljete hud er det derfor lurt å velge en lettere solbeskyttelse som er tilpasset denne hudtypen, med en mattende og talgabsorberende effekt.


Solutfordringer


For hud med allergi, solintoleranse eller økt risiko for non-melanom hudkreft er det ekstra viktig med god beskyttelse. Velg solbeskyttelse med svært høy, bredspektret beskyttelse som også er vannresistent for ekstra holdbarhet.POPULÆRE PRODUKTER

Boots Norway © 2021