Tilgjengelig for kjøp på nett mellom 8 og 16

Dette produktet må selges med veiledning av Farmasøyt, og er derfor kun tilgjengelig for kjøp på nett mellom kl 08.00 og 16.00 på hverdager.

Du kan allikevel kjøpe produktet på ditt nærmeste Boots Apotek.

Finn ditt apotek og se åpningstider.

Egenerklæring for kjøp

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Meld deg inn i Boots Kundeklubb i dag og få 50 % på en valgfri vare!

Meld deg inn i vår kundeklubb og motta eksklusive tilbud og nyheter hver uke! Vi sender jevnlige nyhetsbrev med tips, råd og spennende tilbud og konkurranser. Du kan melde deg inn i et av våre apotek, registrere deg her eller ved å sende SMS med kodeord BOOTS og din epost til 2030. Uavhengig hvor du melder deg inn vil du få en bekreftelse på ditt medlemskap via epost eller SMS og motta ditt innmeldingstilbud, 50 % på en valgfri vare.

MEDLEMSTILBUD!
Se alle tilbudene her

VELKOMSTGAVE

Tilbudet gjelder i apotek dersom du melder deg inn i Boots kundeklubb. Rabatten gjelder ikke på legemidler, reseptbelagte varer, gavepakninger og allerede nedsatte varer. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud.

MEDLEMSKORT

Ditt mobilnummer fungerer som medlemsnummer. Oppgi ditt tlf.nr i kassen når du handler hos Boots, og summen du handler for vil registreres automatisk. *Du vil ikke kunne registrere dine kjøp som gjelder legemidler og reseptbelagte varer. 

Boots Norway © 2021