Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Miljø og samfunn

Alliance Healthcare Norge AS er dedikert til å ta vare på miljøet og samfunnet vårt. Gjennom Plastløftet, avfallsminimering, CO₂-kontroll og fornybar energi tar vi miljøansvar. Les mer om vårt arbeid innen Miljø og samfunn her.

Etiske krav påvirkningEtiske krav påvirkning

Våre etiske krav

Boots Apotek/Alliance Healthcare Norge Apotekdrift AS og Alliance Healthcare Norge AS jobber aktivt sammen med våre partnere for at selskapet skal begrense sin negative påvirkning på arbeidsforhold, miljø og sosiale forhold.


Organdonasjon - et ja som redder livOrgandonasjon - et ja som redder liv

Organdonasjon

Over 12 000 mennesker har fått et nytt og bedre liv i Norge takket være organdonasjon. I dag står over 450 på venteliste for et nytt organ som kan redde livet deres. Ditt ja redder liv!


En mann som vifter med pride flaggEn mann som vifter med pride flagg
Foto: Ida Toldnæs / Oslo Pride

Boots Apotek er Stolt Oslo Pride-partner i 2024!

Hos Boots Apotek oppfordrer vi alle til å være seg selv og behandler hverandre med respekt. Fra 26. til 29. juni kan du finne oss på vår stand i Pride Park. Kom og feire mangfold, fri kjærlighet og fellesskap med oss!

Grønn strøm

Alliance Healthcare Norge Apotekdrift AS og Alliance Healthcare Norge bruker 100% sertifisert strøm fra fornybare kilder med opprinnelsesgaranti.

Boots Norway © 2024