Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Hudpleieserien med venteliste på 88 000 i England er endelig i Norge!

- Les alt om hva testpilotene sier om serien.

No7 future renewNo7 future renew

Tørrhet, rødhet og sensitiv hud er kjente utfordringer for de fleste, uansett hvilken hudtype man har. Klimaet i Norge er til tider hardt og det preger huden vår. Det er derfor spesielt viktig å finne riktige produkter for å ivareta og beskytte huden, slik at den holder seg sterk og frisk. En god måte å gjøre det på er å bruke milde, men effektive hudprodukter, som beskytter huden samtidig som de behandler tørrhet, matthet, irritasjon og aldringstegn.

Boots er en kjent hudpleiedestinasjon i England og over 88 000 sto på venteliste da No7 Future Renew ble lansert før sommeren. Etter lansering var både butikkhyller og internettlager tomme.

Grunnen til den store pågangen?

Peptider. En trendingrediens som er skreddersydd for tørr, sensitiv og delikat hud, som de fleste hudtyper på våre breddegrader kan nyte godt av.

Peptider er, i motsetning til ingredienser som retinol og syrer, en ingrediens som jobber effektivt, uten risiko for å svekke hudbarrieren, eller gjøre huden sensitiv.

Boots Apotek ønsket å gi 6 testpersoner, med hud som er utsatt for norskt klima, muligheten til å teste No7 Future Renew før alle andre. Testpersonene fikk prøve Future Renew over en periode på 6 uker. Se før - og etterbildene nedenfor!

“Jeg sliter med rødlige partier på huden, i tillegg til at huden føles ganske tørr. Future Renew-serumet har markant dempet dette i løpet av testperioden, så jeg er kjempefornøyd”

– TESTPILOT SILJE

En aktiv ingrediens for alle hudtyper

Peptider er kjeder av aminosyrer som finnes naturlig i kroppen. De er byggesteinene til viktige proteiner, som kollagen og elastin. Ettersom vi blir eldre reduseres produksjonen av disse proteinene og fører til flere synlige aldringstegn i huden. UV-stråler er den eksterne faktoren som bidrar til flest aldringstegn i huden, opp mot 90%, i tillegg vil andre faktorer som røyking, forurensing, søvnkvalitet, klima, stress og kosthold spille inn på hvor sunn hud man har. Skader i huden akkumuleres over tid og vil, ettersom man blir eldre, bli mer synlig i form av linjer, rynker, mindre spenst, ujevn hudtone, tørrhet og matthet.

Peptidkomplekset PEPTICOLOGY™ i Future Renew-serien er en banebrytende, patentsøkt teknologi, som kan bidra til å motvirke, redusere og reversere flere av disse aldringstegnene. Fordelen med peptider er at de jobber med de skadene i huden vi enda ikke kan se, i tillegg til de synlige aldringstegnene. Det er derfor en ingrediens som kan være effektiv for de fleste aldersgrupper.

I formelen er PEPTICOLOGY™ kombinert med C-vitamin (ascorbyl glucoside) og trendingrediensen niacinamide (vitamin B3), som er en kraftfull kombinasjon.


Julianne Hartmann Boysen, Produktsjef for hudpleie i Boots Apotek, gjør denne ingrediensen litt lettere å forstå:

Peptider er en av de mest omtalte ingrediensene innen hudpleie akkurat nå, og er et positivt tilskudd til din daglige hudpleierutine fordi peptider:

Øker kollagenproduksjonen, som kan redusere utseendet av fine linjer, rynker og slapp hud. Fremmer cellefornyelse, som kan bidra til å jevne ut hudtonen, redusere hyperpigmentering og gi en friskere og mer strålende hud. Har fuktighetsgivende egenskaper: Noen peptider har fuktighetsgivende egenskaper, som kan bidra til å forbedre hudens fuktighetsnivå for tørr eller dehydrert hud».

Hudpleie skal brukes jevnlig og over tid for å gi resultat, og med PEPTICOLOGY™ i Future Renew-serien skal man kunne se resultat etter 4 - 8 uker med jevnlig bruk.

Effektiv og enkel rutine

Flere av testpersonene opplevde å ha både kombinert, tørr og sensitiv hud, i tillegg til hudtilstander som pigmentering, rødhet, store porer, linjer og rynker.

Silje før/etter.

Silje, 35

Før testperioden:

Hadde en god hudpleierutine med rens og fukt daglig. Opplever at huden er kombinert, kan bli både tørr og fet, i tillegg til sensitiv.

Under testperioden:

«Serumet og øyekremen føltes skikkelig oppfriskende på huden, mens nattkremen var veldig behagelig og ga god fukt. 

Etter testperioden:

«Jeg tror kanskje jeg har rosacea, da jeg har hatt litt kviser og røde flekker på huden, men dette ble markant dempet av serumet, det er jeg skikkelig fornøyd med! Huden føles mer rolig og fuktet, med færre linjer, i tillegg synes jeg hudtonen er blitt jevnere. Jeg kan absolutt anbefale Future Renew til venner, milde produkter som gir masse fukt og kan roe ned huden.»

Kathinka før/etter.

Kathinka, 32

Før testperioden:

Kathinka hadde en god hudpleierutine med No7 Protect & Perfect før testperioden. Hun opplevde å ha en kombinert hud med synlige porer og pigmentering.

Under testperioden:

«Jeg synes Future Renew-serumet var skikkelig bra! Og opplevde alle produktene som drøye i bruk, kanskje bortsett fra serumet, som jeg gjerne brukte 3 pump av for ansikt og hals. Produktene trakk godt inn og ga skikkelig godt med fukt, uten å føles tunge på huden.» 

Etter testperioden:

«Jeg tror både porene og pigmentflekkene er mindre synlig! Jeg har en liten pigmentflekk på nesa som jeg synes er blitt mye mindre i løpet av testperioden. Min hverdag er ofte hektisk, og jeg har ikke mye tid til hudpleie, men denne rutinen var veldig enkel å følge og mulig å gjennomføre hver dag. Jeg bruker mye produkter fra No7 allerede og Future Renew kombinerer jeg gjerne med No7 Pure Retinol Serum for eksempel, det tror jeg vil gjøre huden min enda bedre!»

Anna før/etter.

Anna, 32

Før testperioden:

Anna hadde ikke brukt produkter på fast basis tidligere. Hun opplevde huden som kombinert og sensitiv og kunne reagere på visse produkter.

Under testperioden:

«Jeg synes det var en enkel rutine å følge, teksturen på produktene var god på huden og lukten var nøytral. Jeg synes ganske raskt jeg merket at huden fikk mer fukt.» 

Etter testperioden:

«Tørrhet og hudtonen har jeg merket forskjell på! Jeg har ikke lengre noen tørre områder i ansiktet. Hudtonen er mye jevnere og jeg synes også teksturen på huden er forbedret. Jeg synes dagkremen gav fint underlag for sminke og den fungerte godt for min kombinerte hud».

Beate før/etter.

Beate, 52

Før testperioden:

Beate hadde en god hudpleierutine med rens, serum, fukt og eksfoliering før testperioden. Hun opplevde huden som kombinert.

Under testperioden:

«Jeg er vant til å ha en fast hudpleierutine og serien var veldig enkel å bruke, likte spesielt godt at det var SPF40 i dagkremen. Det er helt perfekt på dager da solen ikke er så sterk». 

Etter testperioden:

«Huden min kan bli irritert av solkrem, men dagkremen med SPF 40 likte huden min veldig godt. Opplever generelt at huden er mer mettet med fukt etter å ha brukt Future Renew-serien, huden er mykere og jevnere, også rundt øynene. Produktene har en nøytral lukt, det likte jeg. Jeg ville definitivt anbefalt produktene om man trenger god fukt, som jevner ut huden!»

AI-skapt ingrediensteknologi

Som en av de første har No7, ved sjef for vitenskap og utvikling i No7, Dr. Mike Bell og Universitetet i Manchester, brukt AI(Artifical Intelligence) i utviklingen av det nye peptidkomplekset. Det finnes nemlig mange ulike peptider på markedet, for å avgjøre hvilke som gav mest effekt på huden ble det tatt i bruk AI. Resultatet er PEPTICOLOGY™, et kompleks med to ulike peptider, et kollagenpeptid og et elastisk fiberpeptid som støtter den naturlige produksjonen av kollagen og fibrillin, som er essensielt for fylde og spenst i huden. Formuleringen stimulerer produksjonen av ytterligere 50 reparasjonsproteiner i huden.

Future Renew-serien er godkjent av hudleger og består av:No7 Future Renew Eye Serum

Et effektivt øyeserum som er spesielt utviklet for å reparere den sarte huden rundt øyene ved å redusere fine linjer og rynker, tap av fasthet og tørrhet. Lett og god konsistens som trekker godt inn i huden.No7 Future Renew Repair Serum

Et konsentrert klinisk bevist serum, som jobber aktivt med å reparere synlige aldringstegn og skader som enda ikke er synlige, som fine linjer og rynker, matthet, ujevn hudtekstur, ujevn hudtone, tap av fasthet og tørrhet. Lett og god konsistens som trekker godt inn i huden.No7 Future Renew Day Cream SPF40

En dypt fuktighetsgivende krem, med UV-beskyttelse (SPF 40), som reparerer tapt spenst i huden, lindrer tørrhet og beskytter mot solskader. Skadelige UV-stråler fører til opp mot 90% av de synlige aldringstegnene i huden og beskyttelse med SPF er derfor essensielt for en sunn hud og for å få den beste effekten av hudpleieproduktene man bruker.No7 Future Renew Night Cream

En dypt fuktighetsgivende nattkrem som reparerer huden mens man sover ved å gi intens fukt i 72 timer og en følelse av mer spenst i huden.


Peptider i en hudpleierutine

Produktene kan brukes både morgen og kveld. Serien kan gjerne brukes alene, eller i kombinasjon med andre aktive produkter, om man ønsker det. Følg anvisning på forpakningen. Når det kommer til tekstur er det mest hensiktsmessig å påføre de formlene med tynnest tekstur først, som serum, deretter følge opp med krem og solkrem på dagen. Det er viktig å bruke No7 Future Renew Day Cream SPF40, eller annen solkrem, for å beskytte de resultatene serien gir.

«Årsaken til at No7 og Boots lykkes med å treffe den store trenden med peptider nå, er at de har tett dialog med kunder i England. De deltar ofte i utviklingen og testingen av produktene, samt gir tilbakemelding på hvilke produkter de ønsker på markedet. I tillegg samarbeider de med verdensledende forskere på blant annet universitet i Manchester som er eksperter innen hudhelse.

De forstår seg virkelig på kundene og møter deres behov når det gjelder ingredienser, tekstur, lukt, kvalitet og ikke minst pris. Det er ikke ofte man finner så rimelige og gode kvalitetsprodukter, som samtidig er effektive og gir synlige resultater»

– avslutter Julianne Hartmann Boysen, Produktsjef for hudpleie i Boots Apotek.

 


Boots Norway © 2024