Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Vichy

Vichy – Dedikert vitenskap om sunn hudVichy – Dedikert vitenskap om sunn hud

Vichy Laboratories er et fransk dermokosmetisk merke, og ekspertisen omfatter flere kategorier innenfor hudpleie, make-up, solbeskyttelse og hårpleie. Merket ble grunnlagt i 1931 av Dr. Haller, en hudlege som oppdaget de hudforbedrende egenskapene til Vichys vulkanske vann. 

Vannet, som er rikt på mineraler, er anerkjent for sin evne til å styrke hudens beskyttende barriere, og danner grunnlaget for Vichys visjon om dermokosmetikk: å prioritere effekten av våre fomuleringer og dedikere vår forskning rundt innovasjon for å forbedre hudens synlige sunnhetstegn i alle stadier av kvinners liv.

Finn produkter tilpasset din hud og ditt behov

Vichy produkter for tørr hud: Mineral 89Vichy produkter for tørr hud: Mineral 89

Tørr hud

Gi tørr hud en daglig boost med Vichy Minéral 89. Denne parfymefrie serien styrker hudens barrierefunksjon og gir fuktighet med hyaluronsyre, for en fylde og glød. Anbefalt av dermatologer. For alle hudtyper.

Vichy produkter for anti age: Liftactiv Collagen SpecialistVichy produkter for anti age: Liftactiv Collagen Specialist

Anti-age

Reduser aldringstegn med Vichy Liftactiv Collagen Specialist. Denne avanserte anti-age-serien bekjemper kollagentap, gir spenst og stimulerer cellefornyelse. Med peptider, Vitamin C, hyaluronsyre og glykolsyre reduserer den rynker og pigmentering. Dermatolog-anbefalt.

Vichy produkter for overgangsalder: NeovadiolVichy produkter for overgangsalder: Neovadiol

Overgangsalder

Gi huden din et boost i overgangsalderen med Neovadiol-serien fra Vichy. Adresserer synlige effekter av overgangsalderen og gir revitalisering, definerte konturer og pleie for en sunn glød. Dermatolog-anbefalt.

Solkrem fra VichySolkrem fra Vichy

Solkrem

Beskytt huden din med Vichy Capital Soleil solbeskyttelse. Med bredspektret beskyttelse og pleiende ingredienser tilpasset sensitiv hud, får du en behagelig følelse uten klebrighet. Velg blant ulike formater og formuleringer for å passe dine behov. Anbefales av dermatologer.

Vichy Liftactiv Collagen Specialist Cream

Boots Norway © 2024