BETALING OG FAKTURA


Vi benytter oss av Klarna og du velger selv hvilken betalingsmåte som passer deg best.

Det er både trygt og enkelt å betale med både kort og faktura.


BETALING MED KORT


Du kan betale med Visa og Mastercard betalingskort. I kassen blir du bedt om å taste inn ditt kortnummer, utløpsdatoen og verifiseringskoden (CVV2) som står på baksiden av kortet.
Din kortinformasjon overføres trygt uten at uvedkommende kan lese den underveis da vår betalingsløsning benytter SSL kryptering.

Når belastes kortet mitt?

Når du legger inn en ordre hos oss blir det gjort en autorisasjon på kortet ditt. Det betyr at vi sjekker at kortet er gyldig og at det er dekning for kjøpet. Deretter reserverer vi beløpet du handler for. I reservasjonstiden er fremdeles pengene på ditt kort, men de er reservert til Boots så lenge ordren er under behandling. Pengene blir først trukket fra ditt kort når ordren er ferdig pakket og klargjort for forsendelse.

Kansellering

Dersom du kansellerer en ordre heves reservasjonen og pengene frigjøres tilbake til ditt kort (normalt innen 5-7 virkedager).

Forbehold

Vi forbeholder oss retten til å foreta kontroller knyttet til korttransaksjonen der vi finner det nødvendig, herunder å nekte levering uten ytterligere begrunnelse dersom oppgitt kortinformasjon ikke lar seg verifisere.

Kreditering

Ved en eventuell kreditering av hele eller deler av en ordre som opprinnelig er betalt med Visa eller Mastercard vil krediteringen gjøres til samme kortnummer. 

Bruk av personnummer

Personnummer er brukt for å unngå nettsvindel – dette gjelder både for kort og kredittsalg. Vi benytter oss av Klarna checkout løsning som håndterer alle data. Vi lagrer ikke dette hos oss.

Klarna bruker personnummer spesifikt for kredittsjekk når kunder velger faktura og som tiltak mot svindel ved bruk av kort.
Datatilsynet har klare retningslinjer for bruk av fødsels- og personnummer: https://www.datatilsynet.no/rettigheter-og-plikter/personopplysninger/fodselsnummer/ og vi følger disse.

 


BETALING MED FAKTURAVelger du å betale med faktura, kan du velge mellom følgende alternativer;

  • Få først. Betal senere. 
  • Del opp. Betla litt hver mnd.

Få først. Betal senere.

Kjøp det du ønsker deg i dag. Betal først etter at du har mottatt varene og bestemt deg for å beholde dem.

  • Fullfør betalingen 14 dager etter kjøpet uten ekstra kostnad.
  • Meld returnerer direkte i appen vår, og betal bare for varene du beholder.
  • Se vilkår

Del opp. Betal litt hver mnd.

Du kan velge å delbetale i ditt eget tempo eller å betale et fast beløp i måneden. Når du delbetaler med Klarna får du alltid:

  • Varene hjem før du betaler.
  • Alle dine kjøp samlet i èn månedsfaktura
  • Betale etter eget ønske.
  • Se vilkår
Boots Norway © 2021