Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Avene

Avène Sun Intense Protect SPF50+

Meget vannresistent og allsidig solkrem til ansikt og kropp. Passer hele familien.
Kr 434,90
2 899,33/l
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
856098

Produktbeskrivelse

Meget vannresistent og allsidig solkrem til ansikt og kropp. Passer hele familien.

Avène Sun Intense Protect med solfaktor 50+. Den innovative solkremen har et solfilterkompleks som ikke bare gir optimal beskyttelse mot UV-stråler, men også høyenergi blått lys. Kremen har en meget lett konsistens som absorberes på bare 3 sekunder og har en usynlig finish på huden. Takket være ultra-vannresistens og svetteresistens passer den perfekt både til aktive barn, til strandferien eller til trening utendørs. Solkremen er utviklet til selv den mest sensitive hud, har en meget høy toleranse, er uten parfyme og svir ikke i øynene. I tillegg er den formulert for å minimere innvirkningen på miljøet, som en del av Avènes SKin Protect – Ocean Respect engasjement.

Forsiktighetsregler

Unngå kontakt med tekstiler. Unngå kontakt med øynene. Ved kontakt med øynene, skyll grundig med vann. Kan brukes fra 6 måneders alder. Kan brukes av gravide.

Innhold

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). C12-15 ALKYL BENZOATE. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. DICAPRYLYL CARBONATE. DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE. GLYCERIN. ETHYLHEXYL TRIAZONE. PHENYLENE BIS-DIPHENYLTRIAZINE. WATER (AQUA). BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE. POTASSIUM CETYL PHOSPHATE. STEARYL ALCOHOL. VP/EICOSENE COPOLYMER. BENZOIC ACID. CAPRYLYL GLYCOL. GLYCERYL BEHENATE. GLYCERYL DIBEHENATE. GLYCERYL STEARATE. PEG-100 STEARATE. POLYACRYLATE-13. POLYISOBUTENE. POLYSORBATE 20. PPG-1-PEG-9 LAURYL GLYCOL ETHER. RED 33 (CI 17200). SORBITAN ISOSTEARATE. TOCOPHEROL. TOCOPHERYL GLUCOSIDE. TRIBEHENIN. XANTHAN GUM

Dosering og bruk

Påfør på ansikt og kropp i god tid før opphold i solen.

Varenummer
856098
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra Avene

Boots Norway © 2024