Boots smørekurs

promo-box-picture-2

Boots smørekurs

Hvis du bruker solfaktor riktig, er du bedre beskyttet!

 

1. Smør tykt på! Anbefalt dosering er en håndfull med solkrem for en topp til tå smøring. Ca. 40 ml. til voksen, halvparten til barn.

2. Hvis du bruker foundation, smør på solkremen først!

3. En dagkrem med solfaktor inneholder solbeskyttelse tilpasset korte opphold i solen. Skal du nyte et par timer i solen på en uterestaurant, vil ikke en dagkrem gi god nok beskyttelse, blant annet fordi den ikke smøres like tykt på som solkrem!

4. Plaget av uren hud? Det finnes lette oljefrie ansiktssolkremer som passer for deg med fetere og uren hud. Ditt nærmeste Boots apotek hjelper deg å finne produktene som passer for deg.

5. Bruk aftersun! Aftersun inneholder beroligende og kjølende ingredienser som kjennes behagelig på huden samtidig som den gjør nytte, blant annet ved å gjennopprette fuktbalansen i huden. En aftersun er dessuten mindre fet og lettere i konsistensen enn vanlig fuktighetskrem. Fete kremer etter soling kan virke mot sin hensikt og forsterke en eventuell solforbrenning. Aloe vera kan ha tilsvarende beroligende effekt! Kjennes huden varm og solbrent ut, er det en god ide å smøre huden med aftersun før du drar fra stranden.

6. Også hodebunnen kan bli solbrent! For deg med tynt lyst hår er fargeløs solkrem på sprayflaske et praktisk alternativ.

7. Husk at barnas hud er mer ømfintlig enn hos voksne. Bruk derfor høy solfaktor, gjerne faktor 30, og gjenta smøringen minst annenhver time. Oftere hvis barnet bader mye.

8. For deg med sensitiv hud. Solkremer som kun inneholder fysisk filter gir svært få allergiske reaksjoner og anbefales derfor til de med sensitiv hud. Kremen, som inneholder partikler som reflekterer UV-strålene, trenger ikke ned i huden, men blir liggende på hudoverflaten.

Aktuelle produkter

Vichy Ideal Sol Lot Family F30 300 ml

245,63

Cosmica Sun Kids solspray spf 30 175 ml

174,93


Lik, Følg eller Del på sosiale medier