Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Velg riktig rens fra CeraVe for din hudtype

En effektiv rens av ansiktet er grunnlaget for en sunn hudpleierutine. Med CeraVe sine ulike renseprodukter til ansiktet kan du finne den perfekte varianten som passer din hudtype og spesifikke behov. Les videre for en guide til hvilken rens du bør velge basert på din hudtype, samt hvorfor det er så viktig å rense huden daglig.

Oppretthold en sunn og strålende hud med regelmessig ansiktsrens - nøkkelen til en frisk og ungdommelig glød!

Hvorfor er det viktig å rense huden?

Før vi dykker inn i CeraVe sine renseprodukter, la oss først forstå hvorfor det er så viktig å rense huden daglig. Huden vår utsettes daglig for miljøforurensninger, overskudd av olje, sminke og bakterier som kan tette porene og føre til hudproblemer som kviser, tørrhet og irritasjon. Rensing fjerner smuss fra hudoverflaten, og gir huden muligheten til å puste, slik at den kan holde seg frisk og strålende. Hvis du også er en av de som bruker en hudpleierutine til vanlig vil du ikke få full effekt av hudpleien om du putter den på urenset hud.

 

Guide til CeraVe renseprodukter:

CeraVe Blemish Control Cleanser

Passer til: Fet hud og hud med tendens til akne/kviser

Denne rensen er ideell for de med fet og uren hud. Effektiv skummende rens som renser porene, reduserer urenheter og overflødig sebum uten å forstyrre den beskyttende hudbarrieren. Beriket med salisylsyre og niacinamide, hjelper den med å bekjempe kviser og urenheter samtidig som den holder huden balansert og ren.

CeraVe Hydrating Cleanser

Passer til: Normal til tørr og sensitiv hud.

Perfekt fuktighetsgivende rens for de med normal til tørr hud. Denne milde rensen rengjør og tilfører fuktighet uten å forstyrre ansiktets og kroppens beskyttende hudbarriere med 3 essensielle ceramider og hyaluronsyre.

CeraVe Hydrating Foaming Oil Cleanser

Passer til: Normal til meget tørr og sensitiv hud 

Denne unike formelen kombinerer fordelene med en olje-basert og skummende rens, som effektivt fjerner smuss og makeup. Rengjør, tilfører fuktighet og beroliger uten å forstyrre hudens beskyttende barriere med 3 essensielle ceramider, triglyserid og squalane.

CeraVe Foaming Cleanser

Passer til: Kombinasjonshud

En flott all-round rens for normal til fet hud. Denne skummende rensen renser huden grundig og fjerner overflødig olje og urenheter, uten å forstyrre ansiktets og kroppens beskyttende hudbarriere, med 3 essensielle ceramider, niacinamid og hyaluronsyre.

 

CeraVe Micellar Cleansing Water

Passer til: Alle hudtyper, inkludert sensitiv hud

Perfekt for de som ønsker en rask og enkel renseløsning, eller som første steg i renserutinen. Dette micellar-vannet fjerner effektivt smuss og sminke uten å tørke ut huden, og er ideell for alle hudtyper. Inneholder 3 essensielle ceramider og niacinamid.

 

CeraVe SA Smoothing Cleanser til kroppen

Passer til: Tørr, grov og nuppete hud på kroppen

Spesielt designet for de med tørr, ru eller nuppete. Nuppete hud kan føles ujevn og grov, og kommer ofte av tørrhet og større mengder døde hudceller. Slike nupper er svært vanlig og forekommer oftest bak på armene, lårene, ryggen og baken. Denne rensen inneholder salisylsyre og hyaluronsyre for å eksfoliere og fukte huden, og etterlater den myk og jevn.

Bruk den gjerne sammen med CeraVe SA Smoothing Cream som fukter huden, eksfolierer tørr, nuppete hud og styrker hudbarrieren.

 

Uansett hvilken hudtype du har, har CeraVe et rensprodukt som passer for deg. Velg riktig rens basert på din hudtype og behov, og gi huden din den beste starten på dagen. Husk, en sunn hudpleierutine starter med en ren og frisk hud!

Relevante produkter

Boots Norway © 2024