Tilgjengelig for kjøp på nett mellom 8 og 16

Dette produktet må selges med veiledning av Farmasøyt, og er derfor kun tilgjengelig for kjøp på nett mellom kl 08.00 og 16.00 på hverdager.

Du kan allikevel kjøpe produktet på ditt nærmeste Boots Apotek.

Finn ditt apotek og se åpningstider.

Egenerklæring for kjøp

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Hva er det med serum?

Det er ikke mange år siden serum var et helt ukjent begrep for den norske befolkningen. Mye har skjedd i mellomtiden, og i dag inngår serum som en naturlig del av den daglige hudpleien for mange nordmenn, men fortsatt er det mange som ikke har oppdaget hemmeligheten med serum. Mariam Larsen, kosmetisk dermatologisk sykepleier gir deg årsakene til at du skal bruke serum.

Serum inneholder aktive ingredienser og kan tilpasses dine dine behov og fokusområder for en mer effektiv hudpleierutine..

- Serum er spesielle produkter fordi de inneholder en større konsentrasjon av aktive ingredienser, forteller Mariam. -De er laget for å trekke seg godt ned i huden og skal brukes på nyrenset hud, etter toner og før krem. Serum er med på å forsterke effekten av hudpleien din og kan hjelpe deg å bedre utfordringer du har med huden din.

Mariam mener at man kan aldri begynne for tidlig med serum, og at man bør begynne med serum når man er ca. 25 år.

 - Mange serum har forebyggende effekt mot tidlige aldringstegn, og sammen med bruk av solfaktor daglig, er serum dermed noe av det man kan gjøre for å holde huden ungdommelig lenger, sier hun. 

Velg serum etter behov!

Serum velges etter hudtype og hudtilstand. Er du 45 kan huden din ha helt andre utfordringer og behov enn da du var 25.

- Aldringstegn kan være flere ting. Linjer og rynker er en utfordring, men aldringstegn kan også være pigmentforandringer og tap av fasthet. Ved hjelp av A-vitaminforbindelser og antioksidanter vil serum være med på å motvirke slike aldringstegn. Det er også slik at selv om du slet med uren hud da du var 25, er det ikke sikkert du gjør det når du blir eldre. Du må kanskje ha både mer fukt og fett enn du trengte tidligere. Det er en av årsakene til at det finnes serum utviklet for ulike aldersgrupper, selv om hudtype og individuelle behov har mer å si enn alder i seg selv når man skal velge serum.

Serumguide

No7 Protect & Perfect Intense Advanced Serum

No7 Protect & Perfect Intense Advanced Serum er vårt verdenskjente ansiktsserum mot linjer og rynker!

Serumet reparerer, strammer opp og beskytter huden. Huden ser yngre ut etter 2 uker, og etter 4 uker er synligheten av linjer og rynker. Resultater fra en 12 måneder lang klinisk studie viser at resultatene blir bedre og bedre ved kontinuerlig bruk over tid.

Inneholder Matrixyl 3000 plusTM, et oppstrammende peptidkompleks som gjør huden fastere og synligheten av rynker reduseres. Hyaluronsyre tilfører fuktighet. Antioksidantkompleks beskytter huden mot ytre påkjenninger. Uparfymert. Hypoallergen.

No7 Lift & Luminate Triple Action serum 

Beriket med peptidkomplekset Matrixyl 3000 Plus - vår mest effektive anti-aldringsteknologi - samt et oppstrammende kompleks med hyaluronsyre og hawaiirose, og et unikt lysnende kompleks med vitamin C.

Etter 2 uker vil synligheten av rynker være redusert, huden vil se strammere ut og ha en jevnere hudtone. Etter 8 uker var mer enn 80 % av testpersonene enige i at huden deres både så og føltes bedre ut enn tidligere. Hypoallergen.

No7 Restore & Renew Multi Action Face & Neck serum 

Oppdag No7’s første serum som er klinisk bevist å gi anti-aldrings resultater til både ansikt og hals.

No7 Restore & Renew Face & Neck Multi Action Serum er klinisk bevist å gi en fastere følelse og synlig glattere hud i ansikt og på hals.Inneholder det samme avanserte anti-rynke, oppstrammende og lysnende komplekset som i våre Protect & Perfect Intense Advanced og Lift & Luminate serum, og er i tillegg beriket med et hudstyrkende og nærende kompleks med kalsium, aminosyrer og ceramider.

Allerede etter første påføring føles huden i ansiktet og på halsen glattere. Etter 1 uke har huden en fornyet glød, og føles fastere. Etter 2 uker ser huden i ansiktet og på halsen yngre ut, og mer revitalisert.

Relevante produkter

Boots Norway © 2021