Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Hvorfor bruke serum?

Serum til ansiktet var et ukjent begrep i Norge for bare få år siden. Mye har skjedd i mellomtiden, og mange bruker nå serum som en integrert del av den daglige hudpleien. Men hva er serum? Hva er det beste serumet for voksen hud? Hva gjør serum med huden, og hvordan påfører man serum?

Mariam Larsen, kosmetisk dermatologisk sykepleier, svarer på alt du lurer på om serum.

Serum, No 7 serumSerum, No 7 serum

Serum inneholder aktive ingredienser, som vitamin C, hyaluronsyre og peptider. Et ansiktsserum gir deg en mer effektiv hudpleierutine.

Hva er serum?

– Serum er spesielle produkter fordi de inneholder en større konsentrasjon av aktive ingredienser, forteller Mariam.

– De er laget for å trekke seg godt ned i huden, og skal brukes på nyrenset hud - etter toner og før krem. Serum er med på å forsterke effekten av hudpleien din og kan hjelpe deg å bedre utfordringer du har med huden din.

Mariam mener at man kan aldri begynne for tidlig med ansiktsserum, og at man bør begynne med serum når man er ca. 25 år.

Fungerer serum mot rynker?

– Ja, mange serum har forebyggende effekt mot tidlige aldringstegn, og sammen med bruk av solfaktor daglig, er serum dermed noe av det man kan gjøre for å holde huden ungdommelig lenger, sier hun. 

 

Velg serum etter behov

Ansiktsserum bør velges etter hudtype og hudtilstand. Mange ønsker seg et anti aging-serum som virker mot aldringstegn, men det beste serumet for voksen hud vil ikke nødvendigvis egne seg for en yngre hud som har andre behov. 

– Aldringstegn er mer enn linjer og rynker. Det kan også være pigmentforandringer og tap av fasthet. Da kan det hende huden din trenger et ansiktsserum med A-vitaminforbindelser og antioksidanter som motvirker slike aldringstegn.

Det finnes serum for ulike aldersgrupper, men hudtype og individuelle behov er viktigere enn alder når man skal velge serum.

 

Ansiktsserum – en guide til No7 serum

Serum for tidlige aldringstegn: No7 Protect & Perfect Intense Advanced Serum

No7 Protect & Perfect Intense Advanced Serum er deres verdenskjente serum som er klinisk bevist å redusere forekomsten av fine linjer og rynker i hud med tidlige aldringstegn. Spesielt utviklet for alderen 30-45 år.

Serumet er rikt på peptider, som reparerer, strammer opp og beskytter huden. Huden ser yngre ut etter 2 uker, og etter 4 uker er synligheten av linjer og rynker redusert. Resultater fra en 12 måneder lang klinisk studie viser at resultatene blir bedre og bedre ved kontinuerlig bruk over tid.

Inneholder Matrixyl 3000 plusTM, et oppstrammende peptidkompleks som gjør huden fastere og synligheten av rynker reduseres. Hyaluronsyre tilfører fuktighet. Antioksidantkompleks beskytter huden mot ytre påkjenninger. Uparfymert og hypoallergen som gjør at den passer til sensitiv hud.

Serum for voksen hud: No7 Lift & Luminate Triple Action serum

Anti-age serumet er klinisk bevist å redusere rynker, etterlate huden synlig fastere og hudtonen jevnere. Spesielt utviklet for alderen 45-60 år.

Beriket med peptidkomplekset Matrixyl 3000 Plus – No7 sin mest effektive anti-aldringsteknologi. Et unikt lysnende vitamin C-serum med hyaluronsyre og hawaiirose, som har en oppstrammende effekt.

Etter 2 uker vil synligheten av rynker være redusert, huden vil se strammere ut og ha en jevnere hudtone. Etter 8 uker var mer enn 80 % av testpersonene enige i at huden deres både så og føltes bedre ut enn tidligere. Hypoallergen og egnet for sensitiv hud.

Serum for tydelige aldringstegn:  No7 Restore & Renew Multi Action Face & Neck serum  

Dette ansiktsserumet er klinisk bevist å gi en fastere følelse og synlig glattere hud i ansikt og på hals. Det er spesielt utviklet for moden hud og alderen 60+ år. Inneholder det samme avanserte anti-rynke, oppstrammende og lysnende komplekset som i Protect & Perfect Intense Advanced og Lift & Luminate serum, og er i tillegg beriket med et hudstyrkende og nærende kompleks med kalsium, aminosyrer og ceramider.

Allerede etter første påføring føles huden i ansiktet og på halsen glattere. Etter 1 uke har huden en fornyet glød, og føles fastere. Etter 2 uker ser huden i ansiktet og på halsen yngre ut, og mer revitalisert. Egnet for sensitiv hud. 

Serum som reverserer synlig tegn: No7 Future Renew Repair Serum 25ml

Oppdag kraften til No7 Future Renew Repair Serum - et konsentrert og klinisk bevist serum som effektivt arbeider med å reparere synlige hudutfordringer. Dette avanserte serumet er spesielt formulert for å bekjempe fine linjer, rynker, matt hud, ujevn tekstur, ujevn hudtone, tap av fasthet og tørrhet. 

Dette avanserte serumet inneholder peptider, som er kjeder av aminosyrer og byggesteinene til viktige proteiner som kollagen og elastin. Med alderen reduseres produksjonen av disse proteinene, noe som fører til mer synlige aldringstegn i huden. UV-stråler og andre eksterne faktorer kan også bidra til hudens aldringsprosess.

Peptider er en effektiv ingrediens i No7 Future Renew Repair Serum, da de hjelper til med å styrke hudens naturlige forsvarsmekanismer uten å forstyrre hudbarrieren eller gjøre huden mer sensitiv. Dette gjør det ideelt for alle hudtyper og de fleste hudtilstander, inkludert sensitiv hud. Ved regelmessig bruk vil serumet bidra til å gi en sunnere og mer ungdommelig utseende hud. Lett og god konsistens som trekker godt inn i huden.

Serum som gir glød: No7 Radiance+ 15% Vitamin C Serum

Dette ansiktsserumet inneholder 15% C-vitamin og bidrar til å fremme hudens naturlige glød ved å forbedre hudteksturen og redusere synligheten av ujevn hudtone og ujevn pigmentering. Serumet har en behagelig sitrusduftende gelkonsistens som etterlater en frisk og sunn glød etter første påføring. Serumet er egnet for alle aldere og alle hudtyper. 

Booster Serum: No7 Laboratories

No7 Laboratories er vår mest avanserte hudpleieserie som gir synlige, klinisk beviste resultater der du trenger det mest. Med målrettet effekt på aldersrelaterte hudutfordringer som rynker, tap av fasthet eller ujevn pigmentering. Serien består av ulike Booster Serum som skal brukes på nyrenset hud under ditt daglige serum, og kan benyttes morgen og kveld.

Relevante produkter

Boots Norway © 2024