Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

No7 SINE PEPTIDTEKNOLOGIER


PEPTICOLOGY™

Etter 15 år med forskning gir No7 deg en helt ny hudpleieserie. No7 Future Renew er drevet av PEPTICOLOGY™, No7’s eksklusive peptidinnovasjon, utviklet av verdensledende forskere. Denne banebrytende, patentsøkte teknologien støtter hudens naturlige selvreparasjon. PEPTICOLOGY™ er en blanding av to peptider, et kollagenpeptid og et elastisk fiberpeptid som støtter den naturlige produksjonen av kollagen og fibrillin. Formuleringen stimulerer produksjonen av 50 reparasjonsproteiner i huden og tar tak i både synlige tegn på hudforandringer og de som ennå ikke vises på overflaten. Se filmen hvor Dr. Mike Bell fra No7 forklarer teknologien bak PEPTICOLOGY™. 


MATRIXYL 3000 PLUS™ 

No7's patenterte peptidkompleks, Matrixyl3000 Plus™ øker fibrillinproduksjonen i huden. Matrixyl 3000 Plus™ støtter hudens naturlige springfjæringssystem, noe som fører til økt spenst og elastisitet. Denne kraftfulle peptidteknologien bidrar til å motvirke hudforandringer som fine linjer og rynker. Lær mer om Matrixyl 3000 Plus™ i denne videoen


HVA ER FORSKJELLEN?

Vitenskapen, teknologien og forskningen har gått fremover siden No7 tok i bruk Matrixyl3000 Plus™. Selv om navnet Matrixyl3000 Plus™ er patentert av No7, kan ethvert merke bruke peptidblandingen i produktene sine. Pepticology™ er derimot en unik peptidkombinasjon som No7 har oppdaget, utviklet og søkt patent på. Pepticology™ er en sammensetning av to peptider som forekommer naturlig i huden og som har vist seg å fremme produksjonen av 50 hudfornyende proteiner, som kollagen og fibrillin, hvilket setter i gang hudens naturlige fornyelsesprosess. Matrixyl 3000 Plus™ øker kun produksjonen av fibrillin i huden. I tillegg er det bevist at Pepticology™ virker dypere i huden og produserer fibrillin og kollagen av bedre kvalitet enn Matrixyl 3000 Plus™.

De nåværende anti-age serumene fra No7 motvirker hovedsakelig fine linjer og rynker ved hjelp av Matrixyl3000 Plus™ som øker fibrillinproduksjonen i huden. Vi vet nå at disse problemene (fine linjer og rynker, tap av spenst, ujevn hudtone og ujevn hudstruktur) alle er tegn på aldring av huden, i tillegg til å være synlige tegn på hudforandringer fordi de forårsakes av ytre faktorer som sol og forurensning. Så ja, du kan si at de nåværende anti-age serumene fra No7 motvirker enkelte tegn på hudforandringer, men No7 Future Renew™ REPAIR motvirker flere tegn på hudforandringer og stimulerer hudens naturlige fornyelsesprosess ved hjelp av de ulike peptidene i PEPTICOLOGY™. Husk at hudforandringer rammer alle på et eller annet tidspunkt, også personer som ikke bekymrer seg for tegn på aldring av huden ennå.

 

Les mer om peptider i hudpleie her


SE OVERSIKT OVER NO7 SINE SERIER HER

Boots Norway © 2024