Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Vinterhud

I den kalde årstiden er huden ekstra utsatt for stressfaktorer som kald uteluft og tørr inneluft. Gi huden det den trenger av fukt og næring for å beholde en sunn glød hele vinteren.

Fuktighetsgivende produkter kan hjelpe deg med å opprettholde balansen i huden når det er kaldt. 

STEG 1: RENS HUDEN MORGEN OG KVELD

Mange får tørrere hud om vinteren, og kan med fordel velge en rensemelk eller rensekrem i kalde perioder, slik at huden ikke vaskes tørrere. De som har blandingshud med fetere partier eller fet hud som føles stram eller tørr etter rens, trenger først og fremst å gjenopprette fuktighetsbalansen, og gjør lurt i å velge et renseprodukt med fuktighetsgivende ingredienser. Toner fjerner de siste restene av smuss og sminke, gir fuktighet og får produktene du påfører etterpå til å trenge bedre ned i huden. Derfor bør du ikke hoppe over toneren i hudpleieprogrammet ditt.

STEG 2: PLEIENDE ANSIKTSSERUM

Serum er med på å forsterke effekten av hudpleien din og kan hjelpe deg å bedre utfordringer du har med huden din. Er huden tørr, kan et fuktighetsgivende serum gjenopprette balansen i huden. Serum kan også redusere fine linjer og rynker, ha oppstrammende effekt eller gjøre hudtonen jevnere.

STEG 3: VELG RIKTIG FUKTIGHETSKREM

Den tørre vinterhuden trenger rikelig tilførsel av fuktighet, og kan trenge mer næringsrike kremer enn i sommerhalvåret. Alle hudtyper vil ha behov for ekstra tilførsel av fuktighet om vinteren. Når huden er dehydrert mangler den fuktighet og kan ha fine tørrhetslinjer, føles stram og ubehagelig, men også ha økt talgproduksjon. Hud i denne tilstanden vil trenge økt tilførsel av fuktighet, gjerne i form av ekstra fuktighetsgivende dag - og nattkrem og fuktighetsmaske.

Relevante produkter

Boots Norway © 2024