Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Cosmica

Cosmica Face Gentle Cleanse Oil 150 ml

Skånsom og svært effektiv renseolje som ikke tørker ut huden. Fjerner alle typer sminke, smuss og urenheter samtidig som den pleier huden og etterlater den ren, myk og frisk. For alle hudtyper, også sensitiv hud.
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
979801

Produktbeskrivelse

Skånsom og svært effektiv renseolje som ikke tørker ut huden. Fjerner alle typer sminke, smuss og urenheter samtidig som den pleier huden og etterlater den ren, myk og frisk. For alle hudtyper, også sensitiv hud.

Denne milde og lette renseoljen blir til en kremaktig melk når den kommer i kontakt med vann. Etterlater ikke et oljeaktig lag på huden. Etterlater huden ren, myk og frisk. Dermatologisk og oftalmologisk testet (skånsom mot øynene). Parfymert.

Innhold

Ethylhexyl Palmitate, PEG-20 Glyceryl Triisostearate, Canola Oil, Cetearyl Ethylhexanoate, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Coco-Caprylate/Caprate, Limnanthes Alba Seed Oil, Parfum, Tocopheryl Acetate, Bis-Ethylhexyl Hydroxydimethoxy Benzylmalonate

Dosering og bruk

Påfør 2-3 pump direkte på tørr hud eller med en bomullspads, masser grundig inn, tilsett varmt vann og skyll av. Oljen forvandles til lotion i kontakt med vann.

Varenummer
979801
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra Cosmica

Boots Norway © 2024