Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Cetaphil

Cetaphil Facial Lotion 118ml

Cetaphil Facial Lotion er en lett ansiktslotion for normal til tørr og sensitiv hud. Føles ikke fet på huden og er klinisk dokumentert å gjenopprette hudens naturlige fuktighetsbarriere.
Kr 179,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
919693

Produktbeskrivelse

Cetaphil Facial Lotion er en lett ansiktslotion for normal til tørr og sensitiv hud. Føles ikke fet på huden og er klinisk dokumentert å gjenopprette hudens naturlige fuktighetsbarriere.

Cetaphil Facial Lotion er en lett ansiktslotion beriket med avokadoolje. Inneholder også glyserin, niacinamid, pantenol og vitamin E. Føles ikke fet på huden. Tetter ikke igjen porene og er ikke-irriterende. Klinisk dokumentert å gjenopprette hudens naturlige fuktighetsbarriere på bare 1 uke. Cetaphil beskytter mot 5 tegn på sensitiv hud: tørrhet, irritasjon, ruhet, stramhet og svekket hudbarriere.

Innhold

AQUA, GLYCERIN, ISOPROPYL PALMITATE, CETEARYL ALCOHOL, CETEARETH-20, PANTHENOL, NIACINAMIDE, TOCOPHERYL ACETATE, DIMETHICONE, PERSEA GRATISSIMA OIL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, PANTOLACTONE, GLYCERYL STEARATE, SODIUM BENZOATE, BENZYL ALCOHOL, CITRIC ACID.

Dosering og bruk

Påføres daglig i ansiktet for å tilføre fuktighet.

Varenummer
919693
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra Cetaphil

Boots Norway © 2024