Tilgjengelig for kjøp på nett mellom 8 og 16

Dette produktet må selges med veiledning av Farmasøyt, og er derfor kun tilgjengelig for kjøp på nett mellom kl 08.00 og 16.00 på hverdager.

Du kan allikevel kjøpe produktet på ditt nærmeste Boots Apotek.

Finn ditt apotek og se åpningstider.

Egenerklæring for kjøp

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

1-2-3 steg til fresh hud

Hva skal til for å sette sammen en hudpleierutine? Det finnes uante mengder med hudpleieprodudkter i butikkhyllene, og å finne den rette rutinen tilpasset behov og hudtype kan føles komplisert. Men en grunnleggende rutine skal være så enkelt som 1 - 2 - 3! 

Dosett er et hjelpemiddel som passer for tabletter og kapsler og gir bedre oppfølging av legemiddelbruken. Se utvalget vårt

Hudpleiens 3 steg

Steg 1: Rens huden morgen og kveld

Har du tørr hud er det viktig med en rik rensemelk eller rensekrem. Har du derimot en normal/blandings-hud som føles stram eller tørr trenger du først og fremst å gjenopprette fuktighetsbalansen. Velg et renseprodukt med fuktighetsgivende ingredienser. Avslutt gjerne med et fuktighetsgivende ansiktsvann som normaliserer hudens pH-verdi, samtidig som det fjerner eventuelle rester av renseproduktet.

 

Steg 2: Pleiende ansiktsserum

Et serum inneholder aktive ingredienser i konsentrert form. Bruk ansiktsserum etter rens og før ansikts-kremen morgen og kveld. Det finnes mange ulike typer serum, tilpasset din huds behov. Et fuktighetsgivende serum vil f. eks. tilføre huden pleie, fukt og gjør at huden føles fastere.

 

Steg 3: Velg riktig fuktighetskrem

Huden har behov for pleie gjennom hele året. De fleste av oss trenger å fylle på hudens fuktighetsreserver, og det kan være lurt å velge en ansiktskrem som gjenoppretter fuktighetsbalansen. Er huden din ekstra tørr og flasser kan en ansiktskrem med næringsrike oljer i tillegg til fuktighet være løsningen. Ser huden matt og grå ut kan du velge ansiktskremer med ingredienser som gir ekstra glød.

AKTUELLE PRODUKTKATEGORIER

Sol, reise og livsstil
Toalettmapper
Reisestørrelser
Reisesyke

Relevante produkter

Flere råd og tips

Fakta om feber

Feber er en del av kroppens naturlige forsvarsmekanismer

Hjelp til røykeslutt

Fire av fem røykere angrer på at de begynte å røyke. Er du en av dem?

Sjekk UV-varselet her

Ultrafiolett stråling forventet i Norge. Se for hele Norden, og se våre beste tips før du går ut i solen.

Boots Norway © 2021