Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

1-2-3 steg til fresh hud

Hva skal til for å sette sammen en hudpleierutine? Det finnes uante mengder med hudpleieprodudkter i butikkhyllene, og å finne den rette rutinen tilpasset behov og hudtype kan føles komplisert. Men en grunnleggende rutine skal være så enkelt som 1 - 2 - 3! 

Hudpleiens 3 steg

Steg 1: Rens huden morgen og kveld

Har du tørr hud er det viktig med en rik rensemelk eller rensekrem. Har du derimot en normal/blandings-hud som føles stram eller tørr trenger du først og fremst å gjenopprette fuktighetsbalansen. Velg et renseprodukt med fuktighetsgivende ingredienser. Avslutt gjerne med et fuktighetsgivende ansiktsvann som normaliserer hudens pH-verdi, samtidig som det fjerner eventuelle rester av renseproduktet.

 

Steg 2: Pleiende ansiktsserum

Et serum inneholder aktive ingredienser i konsentrert form. Bruk ansiktsserum etter rens og før ansikts-kremen morgen og kveld. Det finnes mange ulike typer serum, tilpasset din huds behov. Et fuktighetsgivende serum vil f. eks. tilføre huden pleie, fukt og gjør at huden føles fastere.

 

Steg 3: Velg riktig fuktighetskrem

Huden har behov for pleie gjennom hele året. De fleste av oss trenger å fylle på hudens fuktighetsreserver, og det kan være lurt å velge en ansiktskrem som gjenoppretter fuktighetsbalansen. Er huden din ekstra tørr og flasser kan en ansiktskrem med næringsrike oljer i tillegg til fuktighet være løsningen. Ser huden matt og grå ut kan du velge ansiktskremer med ingredienser som gir ekstra glød.

Relevante produkter

Boots Norway © 2024