Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Tips mot tørre og sprukne hender

Kulde, tørr luft og hyppig håndvask kan føre til tørre hender og irritert hud. Ved åvelge de rette håndpleieproduktene kan du forhindre og pleie tørr og sprukken hud.

Hyppig håndvask han føre til tørre. sprukkne hender, og i verste fall håndeksem. 

Hyppig håndvask gir tørre hender

Når hendene vaskes ofte kan huden blir tørr og irritert. Tørr hud har lettere for å sprekke noe som kan gi grobunn for infeksjoner. For de som har tendens til håndeksem, er det svært viktig å gi huden på hendene riktig pleie.

Fuktighetskrem bør alltid være tilgjengelig og brukes regelmessig om du har tørre hender. Et godt tips er å plassere håndkrem slik at det er enklest mulig å bruke fuktighetskrem ofte, både hjemme og på jobb.

Håndeksem

Tørr hud på hendene kan føre til utbrudd av håndeksem. For deg som har håndeksem er det viktig å bruke hansker ved bruk av kjemikalier og vaskemidler. En del matvarer kan også virke irriterende på huden, så har du eksem på hendene bør du bruke hansker ved håndtering når du skjærer opp sure eller sterke frukter og grønnsaker, samt ved håndtering av rå fisk, rått kjøtt og ved baking med mel. Du kan med fordel velge milde, hudvennlige såper, uten parfyme eller bytte ut den vanlige håndsåpen med en håndvaskolje som gir mer fuktighet. Unødig opphold i vann bør unngås. Ringer og smykker kan gi grobunn for bakterier, og ved håndeksem og tørre, irriterte hender bør bruk av begrenses eller unngås og helst tas av om natten.

Relevante produkter

Boots Norway © 2024