Fem hacks for glødende hud

Solpudder er en superenkel måte å få en frisk og sunn farge på. Pass på at fargen du velger ikke blir for mørk, og at du påfører solpudderet på de områdene som naturlig treffes av solen: Eplekinn, kinnbein, panne, kragebein.

Soap & Glory Wonderbronze er en brikke med pigmenter i ulike bronse-, gull- og perlemorstoner, satt sammen for å gi en naturlig glød. Bruk produktet for et løft i hele ansiktet, eller for å fremheve konturer.Sunn, velpleid hud er alltid det beste utgangspunktet for glødende hud. Et serum eller konsentrat har en større konsentrasjon av de stoffene som virker på huden, og brukes etter rens med før dag-eller nattkrem for ønsket resultat.

YourGoodSkin Balancing Skin Concentrate virker i samspill med huden, og er beriket med et antioksidantkompleks som bidrar til å gjennopprette og vedlikeholde hudens balanse. Konsentratet er utviklet for å forbedre de fem viktigste tegnene på synlig sunn hud, uansett hudtype: tekstur, jevn hudtone, glød, fuktighetsnivå og fethet.
Opphopning av døde hudceller kan gi huden et grått, matt og usunt utseende i tillegg til å danne grobunn for urenheter. Ferietid er heller ikke tiden for kompliserte hudrutiner. Dermed er dette tiden for en god skrubb. Skrubb kan med fordel brukes et par ganger i uken som fast rutine.

Botanics All Bright ansiktsskrubb er en rensende ansiktsskrubb med en blanding av eksfolierende ingredienser: valnøttskall, knuste aprikosfrø og hibiskusekstrakt med naturlig eksfolierende alfahydroksysyre (AHA) Denne skrubben etterlater huden ren, glatt og med fornyet glød og den egner seg for alle hudtyper.BB-kremer samler alle de gode egenskapene i samme produkt: fuktighet, beskyttelse og korrigering.

No7 Beautiful Skin BB Cream er en 3-i-1-formulering som ivaretar egenskapene til både dagkrem, primer og foundation. Den finnes i to fargevarianter tilpasset lysere og mørkere hudtoner. Denne kremen er superenkel i bruk og gir deg rikelig med fukt og pleie sammen med en jevn og naturlig, glødende finish. Inneholder 5-stjerners UVA-beskyttelse og solfaktor 15.


Ta solpudder-konseptet ett steg lenger med highlighter og bronzingstift i ett og samme produkt! Enkelt å påføre og strålende resultat.

Soap & Glory Wonderbronze Cheekstick gir solkysset farge og glød. Dette produktet gir et transparent, lysreflekterende resultat. Kan også brukes til contouring. Påføres områder der huden naturlig fanger lys, over brynsbeinet, kinnbein og hake. Bruk fingrene for å jevne ut overgangene.

Aktuelle produkter

Soap & Glory Flake Away Body Scrub 300 ml

139,90

No7 Protect & Perfect Intense Advanced Serum 30 ml

210,-

No7 Match Made Bronzer, Maple

179,90


Lik, Følg eller Del på sosiale medier