Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Fem enkle steg for glødende hud

Følg våre fem hacks for å klargjøre huden for den nye sesongen, og gå våren i møte med glødende hud og en sunn og frisk kropp.

Kvinne med glødende hudKvinne med glødende hud

Sunn, glødende og velpleid hud er noe alle kan kle.

Solpudder er en superenkel måte å få en frisk og sunn farge på. Pass på at fargen du velger ikke blir for mørk, og at du påfører solpudderet på de områdene som naturlig treffes av solen: Eplekinn, kinnbein, panne, kragebein.

  • Soap & Glory Wonderbronze er en brikke med pigmenter i ulike bronse-, gull- og perlemorstoner, satt sammen for å gi en naturlig glød. Bruk produktet for et løft i hele ansiktet, eller for å fremheve konturer.

Sunn, velpleid hud er alltid det beste utgangspunktet for glødende hud. Et serum eller konsentrat har en større konsentrasjon av de stoffene som virker på huden, og brukes etter rens med før dag-eller nattkrem for ønsket resultat.

  • YourGoodSkin Balancing Skin Concentrate virker i samspill med huden, og er beriket med et antioksidantkompleks som bidrar til å gjennopprette og vedlikeholde hudens balanse. Konsentratet er utviklet for å forbedre de fem viktigste tegnene på synlig sunn hud, uansett hudtype: tekstur, jevn hudtone, glød, fuktighetsnivå og fethet.

Opphopning av døde hudceller kan gi huden et grått, matt og usunt utseende i tillegg til å danne grobunn for urenheter. Ferietid er heller ikke tiden for kompliserte hudrutiner. Dermed er dette tiden for en god skrubb. Skrubb kan med fordel brukes et par ganger i uken som fast rutine.

  • Botanics All Bright ansiktsskrubb er en rensende ansiktsskrubb med en blanding av eksfolierende ingredienser: valnøttskall, knuste aprikosfrø og hibiskusekstrakt med naturlig eksfolierende alfahydroksysyre (AHA) Denne skrubben etterlater huden ren, glatt og med fornyet glød og den egner seg for alle hudtyper.

BB-kremer samler alle de gode egenskapene i samme produkt: fuktighet, beskyttelse og korrigering.

  • No7 Beautiful Skin BB Cream er en 3-i-1-formulering som ivaretar egenskapene til både dagkrem, primer og foundation. Den finnes i to fargevarianter tilpasset lysere og mørkere hudtoner. Denne kremen er superenkel i bruk og gir deg rikelig med fukt og pleie sammen med en jevn og naturlig, glødende finish. Inneholder 5-stjerners UVA-beskyttelse og solfaktor 15.

Ta solpudder-konseptet ett steg lenger med highlighter og bronzingstift i ett og samme produkt! Enkelt å påføre og strålende resultat.

  • Soap & Glory Wonderbronze Cheekstick gir solkysset farge og glød. Dette produktet gir et transparent, lysreflekterende resultat. Kan også brukes til contouring. Påføres områder der huden naturlig fanger lys, over brynsbeinet, kinnbein og hake. Bruk fingrene for å jevne ut overgangene.

Relevante produkter

Boots Norway © 2024