Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×
Oppdatert 06.09.2023 Publisert 26.02.2021

Legitimasjon i apotek

Man skal alltid ha med legitimasjon når man henter ut resept i apotek.

Krav til legitimasjon i apotek

Med e-resept har det blitt større behov for sikker identifisering av kunden når legemidler eller informasjon skal hentes ut fra apoteket. Derfor vil apotekkundene oppleve at de må vise legitimasjon når de skal hente ut sine resepter i apotek, og at de må ha fullmakt om de henter ut resepter for andre. 

Hvis personalet i apoteket ikke kjenner kunden fra før, er legitimasjon og fullmakt den eneste måten å sikre at person- og helseopplysninger ikke leveres ut til uvedkommende. Dette kan virke byråkratisk og som redusert service i apoteket, men målet er å beskytte private opplysninger og hindre at reseptinformasjon skal havne i feil hender.

Hvis en kunde skal hente legemidlene for en annen, vil apotekansatte be om å få se en fullmakt og legitimasjon. I tillegg må vedkommende vise sin egen legitimasjon. Fullmaktsskjemaet kan kunden laste ned og skrive ut selv, eller man kan få skjemaet på apoteket.

 

NB! Digitalt førerkort på mobil er ikke gyldig som legitimasjon

 

Last ned fullmaktsskjema ved å klikke her

Legitimasjon i nettapotek

Når du logger deg inn i vårt nettapotek vil du bli bedt om å bruke BankID, BankID Mobil, Buypass eller Comfides. Den høye sikkerheten knyttet til elektronisk behandling av resepter er et krav fra myndighetene, og sikrer deg mot at uvedkommende får tilgang til dine personlige opplysninger eller kan hente ut dine reseptpliktige medisiner.

Er du foresatt for barn under 16 år kan du se deres resepter og bestille deres medisiner når du er logget inn via ID-porten.

Har du fullmakt til å hente medisiner for andre myndige personer kan du inntil videre kun hente disse i fysisk apotek.

Boots Norway © 2021