Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×
Oppdatert 06.03.2023 Publisert 03.03.2021
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Alt du må vite om frikort

Når du bruker det offentlige helsevesenet dekker du selv en del av kostnadene ved å betale egenandel. Det er imidlertid satt en grense for hvor mye du selv skal betale for å benytte offentlige helsetjenester. Årsaken til dette er at alle skal ha mulighet for å bruke den offentlige helsetjenesten.

Når du har fått frikort skal du ikke betale flere egenandeler for resten av kalenderåret for de helsetjenestene som egenandelstak 1 omfatter.

Når du har betalt den summen som er satt som egenandelstak får du frikort. (finn de gjeldende satsene her).

Det finnes i dag to ulike frikortordninger. Egenandeler betalt ved legebesøk, besøk hos psykolog, på sykehus/poliklinikk, røntgeninstitutt, pasientreiser og ved uthenting av medisiner på blå resept går inn i det som kalles egenandelstak 1. Når du har betalt egenandeler opp til summen som utløser frikort, vil du automatisk få frikort fra HELFO.

Sjekk hvor mye egenandeler som er registrert på deg og hvor langt du har igjen til du får frikort for helsetjenester. (Ekstern side, du trenger BankID)

Apotek, leger og andre instanser der du betaler egenandel rapporterer inn til HELFO når du betaler egenandel.

Når du har fått frikort skal du ikke betale flere egenandeler for resten av kalenderåret for de helsetjenestene som egenandelstak 1 omfatter. Har du frikort har du selv ansvaret for å vise dette frem når du henter medisinene dine eller besøker legen.

 Når du bestiller dine medisiner på blå resept på boots.no, krysser du av for om du har frikort. Nettapoteket vil da undersøke om dette stemmer ved å bruke HELFOs system.

Boots Norway © 2024