Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×
Oppdatert 06.03.2023 Publisert 26.02.2021
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Hva er e-resept?

Nå kan du få alle reseptene dine elektronisk tilgjengelig.

Mann med mobiltelefonMann med mobiltelefon

Har du e-resept kan du enkelt hente ut medisinene dine i apotek og i nettapotek.

E-resept

E-resept reduserer omfanget av medisineringsfeil og gir økt pasientsikkerhet. En viktig faktor er at reseptene blir mer korrekt utfylt fordi legen på en enkel måte kan gjøre nytte av oppdatert produktinformasjon fra Statens legemiddelverk.

Økt pasientsikkerhet er også knyttet til at legen, med pasientens samtykke, får bedre oversikt over pasientens resepter og faktiske medisinbruk. Legen kan se hva andre leger har forskrevet, og få beskjed når pasienten har fått utlevert noe fra apotek eller bandasjist.

Hvis legen oppdager feil eller ser at medisineringen må endres, kan tidligere resepter annulleres.

Å forfalske e-resepter er vesentlig vanskeligere enn å forfalske papirresepter. Derfor e-resept til reduksjon i omfanget av falske resepter.

Hvordan fungerer en e-resept?

E-resept er som en vanlig resept, bare at den blir lagret elektronisk istedenfor at du får den med på et papirark. Resepten kan hentes opp på alle apotek ved hjelp av ditt personnummer. Legitimasjon må fremvises når du skal hente e-resept. Dersom du har fått en låst resept trenger du i tillegg referansenummeret du har fått fra din lege.

Hente for andre?

Hvis du skal hente ut en e-resept for andre trenger du personens fødselsnummer, og evt. referansenummer hvis resepten er låst. Husk å ha med fullmakt og legitimasjon fra den du skal hente til. Apoteket trenger å se fullmakt for å få registrert denne. Vær oppmerksom på at det foreløpig ikke er tilgang til å bruke fullmakt ved bestilling av reseptpliktige legemidler på nett.

helsenorge.no

Direktoratet for e-helse har laget nettstedet helsenorge.no, der du kan logge deg inn for å se gyldige e-resepter. Når du logger deg inn på «mine resepter» på boots.no vil du også få opp de gyldige e-reseptene dine, og du kan også bestille disse her.

Boots Norway © 2024