Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

MILD by Berit - en sensitiv hudpleieserie for hele familien

MILD by Berit er ikke kun et hudpleieprogram som tar hensyn til sensitiv hud ved å fjerne irritanter som parfyme og fargestoffer, men sikrer også en bakterievennlig pH ved hjelp av melkesyre og Aloe Vera. MILD by Berit sikrer også at hudens egne evne til å vedlikeholde og reparere seg selv styrkes, irritasjon dempes og fukt bevares ved hjelp av vitaminer, antioksidanter og fettsyrer. Produktene inneholder ingredienser som øker hudcellenes nydannelse, kollagensyntese og elastisitet, samt stimulerer hudens produksjon av beskyttende ceramider. I tillegg demper de rød og irritert hud, og som kan styrke huden. Produktene er tilpasset sensitiv hud og er anbefalt av Asthma Allergy Nordic.


Produktserien fra MILD by Berit

«Jeg har Iaget MILD by Berit, fordi jeg ønsker å tilby en serie produkter som er allergivennlige, med aktive ingredienser som kan bidra til å styrke hudbarrieren og bevare hudens fuktighet. Jeg har Iaget MILD by Berit til meg selv, mine barn og til alle som ønsker et trygt, effektivt og godt hudpleieprogram - også for de med sensitiv hud.»

- Berit Nordstrand

Boots Norway © 2024