Tilgjengelig for kjøp på nett mellom 8 og 16

Dette produktet må selges med veiledning av Farmasøyt, og er derfor kun tilgjengelig for kjøp på nett mellom kl 08.00 og 16.00 på hverdager.

Du kan allikevel kjøpe produktet på ditt nærmeste Boots Apotek.

Finn ditt apotek og se åpningstider.

Egenerklæring for kjøp

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

MILD by Berit - en sensitiv hudpleieserie for hele familien

MILD by Berit er ikke kun et hudpleieprogram som tar hensyn til sensitiv hud ved å fjerne irritanter som parfyme og fargestoffer, men sikrer også en bakterievennlig pH ved hjelp av melkesyre og Aloe Vera. MILD by Berit sikrer også at hudens egne evne til å vedlikeholde og reparere seg selv styrkes, irritasjon dempes og fukt bevares ved hjelp av vitaminer, antioksidanter og fettsyrer. Produktene inneholder ingredienser som øker hudcellenes nydannelse, kollagensyntese og elastisitet, samt stimulerer hudens produksjon av beskyttende ceramider. I tillegg demper de rød og irritert hud, og som kan styrke huden. Produktene er tilpasset sensitiv hud og er anbefalt av Asthma Allergy Nordic.


Produktserien fra MILD by Berit

«Jeg har Iaget MILD by Berit, fordi jeg ønsker å tilby en serie produkter som er allergivennlige, med aktive ingredienser som kan bidra til å styrke hudbarrieren og bevare hudens fuktighet. Jeg har Iaget MILD by Berit til meg selv, mine barn og til alle som ønsker et trygt, effektivt og godt hudpleieprogram - også for de med sensitiv hud.»

- Berit Nordstrand

Boots Norway © 2021