Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

KRKA

Sildenafil Krka reseptfritt 50mg, 8 tabletter

Sildenafil Krka er en behandling for menn over 18 år med impotens. For å få kjøpt Sidenafil Krka, må kunden svare på en sjekkliste for å redusere faren for feilbruk og bivirkninger. Les pakningsvedlegget
Kr 639,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
417569

Produktbeskrivelse

Sildenafil Krka er en behandling for menn over 18 år med impotens. For å få kjøpt Sidenafil Krka, må kunden svare på en sjekkliste for å redusere faren for feilbruk og bivirkninger. Les pakningsvedlegget

Selges kun hverdager mellom 08-16. Sildenafil Krka inneholder virkestoffet sildenafil, som tilhører en gruppe legemidler som kalles fosfodiesterase type 5 (PDE5)-hemmere. Det virker ved å hjelpe blodårene i penis til å slappe av slik at blodtilførselen til penis øker når du blir seksuelt opphisset. Sildenafil Krka vil kun hjelpe deg til å få ereksjon dersom du er seksuelt opphisset. Les informasjonen på pakningen og pakningsvedlegget nøye før bruk.

Forsiktighetsregler

Du bør ta en helsesjekk hos lege så snart som mulig i løpet av de første 6 månedene etter du har begynt å bruke Sildenafil Krka, for å sikre at impotensen ikke skyldes alvorlig sykdom. Impotens kan være et tidlig tegn på: hjerte- og karsykdom, diabetes, høyt blodtrykk eller høyt kolesterol.

For gravide og ammende

Dette legemidlet skal ikke brukes av kvinner.

Innhold

Sildenafilsitrat tilsv. sildenafil 50 mg, laktose. Hjelpestoffer Tablettkjerne: Cellulose, mikrokrystallinsk (E460) Kalsiumhydrogenfosfat Krysskarmellosenatrium Hypromellose (E464) Magnesiumstearat (E470b) 13 Filmdrasjering Laktosemonohydrat Hypromellose (E464) Titandioksid (E171) Triacetin (E1518)

Dosering og bruk

Ta 1 tablett ved behov omtrent 1 time før seksuell aktivitet. Svelg tabletten hel med et glass vann. Ikke ta mer enn 1 tablett daglig. Sildenafil Krka vil kun hjelpe deg å få ereksjon dersom du er seksuelt opphisset. Du og partneren din bør starte med forspill på samme måte som om du ikke tok et legemiddel mot impotens. Tiden det tar før legemidlet virker varierer fra person til person, men vanligvis tar det mellom 30 og 60 minutter. Du kan ta legemidlet opptil 4 timer før seksuell aktivitet.

Pasientinformasjon

Varenummer
417569
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen
Boots Norway © 2024