Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Eroxon

Eroxon Stimgel potensmiddel 4 tuber

Eroxon er en klinisk dokumentert gel som hjelper deg å få ereksjon innen 10 minutter. Medisinsk utstyr
Kr 349,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
834359

Produktbeskrivelse

Eroxon er en klinisk dokumentert gel som hjelper deg å få ereksjon innen 10 minutter. Medisinsk utstyr

Eroxon er en klinisk dokumentert gel for menn over 18 år, som av ulike grunner har problemer med å få eller beholde en ereksjon som er hard nok for tilfredsstillende sex. Eroxon hjelper deg å få ereksjon innen 10 minutter. Den raske effekten gir mulighet for spotanitet i sexlivet og påføres like før sex eller som del av forspill.

Forsiktighetsregler

Ikke bruk Eroxon dersom: Du er allergisk overfor noen av innholdsstoffene (listet i avsnitt 6 i pakningsvedlegg). Du er blitt anbefalt av lege om ikke å være seksuelt aktiv. Du har en sykdom eller en deformert penis (f.eks. Peyronies sykdom). Huden på penis er rød eller sår, eller virker skadet eller ødelagt. Seksuell aktivitet kan gi ekstra påkjenning på hjertet. Snakk med legen din hvis du har hjerteproblemer eller tror at du kan ha et hjerteproblem. Les pakningsvedlegget før bruk.

Innhold

Vann, etanol (35%), propylenglykol, glyserin, karbomer, kaliumhydroksid.

Dosering og bruk

Hvordan bruke Eroxon: Påfør gelen like før sex. Åpne tuben og påfør innholdet av en tube på penishodet. Dra forhuden forsiktig tilbake så langt det føles behagelig før du påfører gelen. Masser gelen på penishodet i ca. 15 sekunder. Eroxon kan bare gi deg ereksjon dersom du er seksuelt opphisset. For de fleste menn vil Eroxon fungere den første eller andre gangen man bruker det. Dersom det er en stund siden du klarte å få eller beholde en ereksjon, kan det hende at du trenger et par forsøk før du får ønsket effekt. Eroxon er ikke et preveransjonsmiddel og inneholder ikke spermdrepende midler. Den beskytter ikke mot seksuelt overførbare sykdommer.

Varenummer
834359
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen
Boots Norway © 2024