Tilgjengelig for kjøp på nett mellom 8 og 16

Dette produktet må selges med veiledning av Farmasøyt, og er derfor kun tilgjengelig for kjøp på nett mellom kl 08.00 og 16.00 på hverdager.

Du kan allikevel kjøpe produktet på ditt nærmeste Boots Apotek.

Finn ditt apotek og se åpningstider.

Egenerklæring for kjøp

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Farsdag 2021

Hos oss finner du den perfekte farsdagsgaven til din kjære pappa i forbindelse med Farsdag 2021! Nedenfor har vi samlet våre beste tips til farsdagsgave.


No7 Men Energising Duo

No7 Men Energising Duo gavesett. Din hud er vårt spesialfelt. Når du har knapt med tid og trenger produkter som gir mye på kort tid er dette gavesettet med hår- og kroppsvask og ansiktsvask perfekt. Passer til sensitiv hud.

Cosmica Men Body Wash & Deo gavesett

Cosmica Men Body Wash & Deo gavesett. Et gavesett til menn i alle aldre med bestselgende Cosmica herre-favoritter. Settet inneholder en mild roll-on som motvirker svette og en oppfriskende og fuktgivende dusjsåpe for hår og kropp.

Baylis & Harding Men's Black Pepper & Ginseng

Baylis & Harding Men's Black Pepper & Ginseng er en lekker gaveeske med hår- og kroppssåpe og dusjsåpe, alt du trenger for en herlig dusjopplevelse.

No7 Men Energising Collection

No7 Men Energising Collection. Et gavesett med en komplett, utvidet ansikts- og kroppsrutine, spesielt utviklet for menn. Passer til sensitiv hud.

No7 Men Energising Wash Bag

No7 Men Energising Wash Bag. En toalettmappe fylt med grunnleggende kropps- og ansiktspleie til han. Passer for sensitiv hud

Johnny's Chop Shop Three Pack

Johnny's Chop Shop gavesett med sjampo og balsam, ansiktsvask og ansiktsbalm. Gavesett perfekt for bruk på trening eller reise.

TIL HAN

TIL HENNE

TIL HJEMMET

GAVER UNDER 200 KR

SPISELIGE GAVER

BESTSELGENDE JULEGAVER

Boots Norway © 2021