Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

APIVITA - Naturlig skjønnhetspleie

Naturlig skjønnhetspleie inspirert av bienes samfunn, det greske, biologiske mangfoldet og Hippokrates’ holistiske tilnærming til helse, skjønnhet og velvære. Apivita har vært banebrytende i 40 år og har utviklet over 300 hudpleieprodukter, med naturlige ingredienser som honning, planteekstrakter og eteriske oljer. Alle Apivita-produktene har egenskaper som gjør det mulig å lage et skreddersydd hudpleieprogram for den enkeltes hud. Ekspertisen, lidenskapen og engasjementet i hvert produkt gir deg en helt unik og naturlig skjønnhetspleie som skjemmer bort huden din.  Navnet kommer fra de latinske ordene for bie (Api) og liv (Vita).


Bestselgende produkter


Fuktighetspleie


Expressmasker
Flere produkter fra Apivita


Boots Norway © 2024