Tilgjengelig for kjøp på nett mellom 8 og 16

Dette produktet må selges med veiledning av Farmasøyt, og er derfor kun tilgjengelig for kjøp på nett mellom kl 08.00 og 16.00 på hverdager.

Du kan allikevel kjøpe produktet på ditt nærmeste Boots Apotek.

Finn ditt apotek og se åpningstider.

Egenerklæring for kjøp

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

APIVITA - Naturlig skjønnhetspleie

Naturlig skjønnhetspleie inspirert av bienes samfunn, det greske, biologiske mangfoldet og Hippokrates’ holistiske tilnærming til helse, skjønnhet og velvære. Apivita har vært banebrytende i 40 år og har utviklet over 300 hudpleieprodukter, med naturlige ingredienser som honning, planteekstrakter og eteriske oljer. Alle Apivita-produktene har egenskaper som gjør det mulig å lage et skreddersydd hudpleieprogram for den enkeltes hud. Ekspertisen, lidenskapen og engasjementet i hvert produkt gir deg en helt unik og naturlig skjønnhetspleie som skjemmer bort huden din.  Navnet kommer fra de latinske ordene for bie (Api) og liv (Vita).


Bestselgende produkter


Fuktighetspleie


Expressmasker
Flere produkter fra Apivita


Boots Norway © 2021