Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

NUPURE

Nupure nucolsan 30 poser

Nucolsan er et medisinsk utstyr for behandling av symptomer på irritabel tarmsyndrom (IBS) som magesmerter, luft i magen, diaré og forstoppelse.
Kr 369,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
938401

Produktbeskrivelse

Nucolsan er et medisinsk utstyr for behandling av symptomer på irritabel tarmsyndrom (IBS) som magesmerter, luft i magen, diaré og forstoppelse.

Nupure nucolsan er spesielt utviklet for personer som lider av symptomer på irritabel tarmsyndrom. Irritabel tarmsyndrom er en vanlig gastrointestinal lidelse. Lidelsen har en rekke symptomer, som magesmerter, oppblåsthet og endringer i tarmbevegelser, som diaré eller forstoppelse. Produktet kommer i porsjonsposer hvor innholdet løses opp i vann og drikkes.

Forsiktighetsregler

Skal ikke brukes ved kjent overfølsomhet eller allergi mot noen av virkestoffene. Hvis du lider av tarmproblemer under graviditet og amming, må du avklare bruken av produktet på forhånd med lege. Nupure nucolsan er ikke egnet for barn under 13 år. Diabetikere bør bare ta nucolsan etter å ha konsultert en lege

For gravide og ammende

Gravide og ammende bør konsultere lege før bruk av produktet

Innhold

En pose nucolsan inneholder 250 mg av den aktive ingrediensen AVH200®, som utvinnes fra planten Aloe Barbadensis Mill. Hjelpestoffer: Fruktose, inulin, sitronsyre, natriumbikarbonat, askorbinsyre, silisiumdioksid, trikalsiumfosfat, magnesiumstearat, sitronsmak, vitamin B2-5-fosfat.

Dosering og bruk

Dosering og administrasjon: Løs opp en pose i vann 1 til 2 ganger om dagen og drikk dette.

Varenummer
938401
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen
Boots Norway © 2024