Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen
No7 Pure RetinolNo7 Pure Retinol

 No7 Pure Retinol

No7 Pure Retinol-serien har endelig kommet til Boots Apotek. Retinol er en type A-vitamin som er en av de mest effektive ingrediensene innen hudpleie som gir synlige resultater. Her kan du lese mer om produktene i serien, hvordan du skal bruke retinol i hudpleie og om ingrediensen.

No7 Pure Retinol serumNo7 Pure Retinol serum

No7 Pure Retinol serum

Dette retinol-serumet er formulert med 0,3% ren retinol og inneholder bisabolol for å berolige huden samt Matrixyl 3000 PLUS™ som bidrar til å redusere synligheten av linjer og rynker. Det er klinisk bevist å forbedre 7 nøkkeltegn på aldring av huden.

Kjøp her

No7 Pure Retinol nattkremNo7 Pure Retinol nattkrem

No7 Pure Retinol nattkrem

En rik og fuktighetsgivende nattkrem med retinol, bisabolol og Matrixyl 3000 PLUS™. Nattkremen absorberes raskt, gir næring og er bevist å gi glattere hud som ser og føles reparert ut. Den er klinisk bevist å forbedre 7 nøkkeltegn på aldring av huden.

Kjøp her

No7 Pure Retinol øyekremNo7 Pure Retinol øyekrem

No7 Pure Retinol øyekrem

En øyekrem med retinol som absorberes raskt, og tilfører fukt til huden under øynene. Den reduserer blant annet fine linjer og rynker, mørke ringer, hevelse og har en oppstrammende effekt. Øyekremen er dermatologisk testet og reduserer forekomsten av 7 nøkkeltegn på aldring.

Kjøp her

No7 Pure Retinol håndkremNo7 Pure Retinol håndkrem

No7 Pure Retinol håndkrem

Denne rike, fuktighetsgivende og raskt absorberende håndkremen inneholder retinol, bisabolol og Matrixyl 3000 PLUS™. Den er bevist å redusere 7 nøkkeltegn til aldring av huden på hendene. Blant annet fine linjer og rynker, aldersflekker og pigmentering og bidrar til en fastere og jevnere hud på hendene.

Kjøp her

Relevante artikler

revolusjonerende hudpleierutinerevolusjonerende hudpleierutine

Revolusjonerende hudpleierutine

Se forskjellene i før-og etterbildene og hør om deres opplevelser med superingrediensen.

Les mer her

hvordan bruke retionol?hvordan bruke retionol?

Hvordan bruke retinol?

Vurderer du å inkludere retinol i hudpleierutinen din? Her får du tips til hvordan du går frem for å få best mulig effekt!

Les mer her

Hva er retinolHva er retinol

Hva er retinol?

Retinol er kjent for å lysne og jevne ut huden. Resultatet er den deilige «så god som ny»-følelsen vi alle kjenner og elsker.

Les mer her

myter og fakta om retinolmyter og fakta om retinol

Retinol - myter og fakta

Retinol er en aktiv ingrediens som det finnes mange myter rundt. Derfor har vi spurt hudekspertene hos No7 om å rydde opp i myter og fakta.

Les mer her

Boots Norway © 2024