Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Retinol – myter og fakta

Det kan oppleves omveltende å endre sine hudpleierutiner. Særlig når det dreier seg om å legge til et nytt trinn, eller en ny ingrediens som retinol i den daglige hudpleien. Samtidig sier 89% av kvinnene i vår undersøkelse at No7 Pure Retinol 0,3% Night Concentrate (retinol serum), at produktet ga gode resultater, og at det var skånsomt mot huden deres*. 

Vi har spurt ekspertene hos No7

Retinol er en aktiv ingrediens som det finnes mange myter rundt. Derfor har vi spurt hudekspertene hos No7 om å rydde opp i myter og fakta.

Myte: Alle retinoler er like

Fakta: Retinolprodukter inneholder ulike konsentrasjoner av retinol, og det er dette som avgjør hvor effektivt produktet er. Våre Pure Retinol-produkter består av den perfekte blandingen av 0,3% ren retinol, som gir effektive resultater med redusert følsomhet*. I denne banebrytende formelen er komplekset vårt kombinert med MATRIXYL 3000 Plus™ for å bekjempe aldringstegn, i tillegg til Bisabolol som er en beroligende ingrediens som reduserer sensitivitet og irritasjon ved bruk av retinol.

Myte: Retinol kan skade huden

Fakta: Det stemmer at i tidlige faser av retinolbruk, så kan hudens overflate bli tørr og rød. Men ikke bekymre deg, dette er helt normalt. Med vår unike blanding av ingredienser har vi sikret at No7-formelen er snill mot huden din. Du kan også bidra til å redusere retinolens bivirkninger ved å introdusere retinol i rutinen din gradvis, samt å bruke en rik fuktighetskrem og minimum SPF30 i ansiktet på dagtid for å sørge for at huden holdes beroliget og hydrert.

Myte: Du må holde deg innendørs når du bruker retinol

Fakta: Mange spør oss om man kan bruke retinol på sommeren, og om retinol også kan brukes på dagtid. Det stemmer at retinol kan gjøre huden mer følsom for UV-stråling, men det er ingen grunn til å holde deg innendørs. Du kan enkelt beskytte huden med daglig bruk av SPF. Vi anbefaler minimum SPF30 hver morgen, men selvfølgelig; jo høyere, jo bedre. Prøv å begrense soleksponering på den varmeste delen av dagen også.

Myte: Du må ha høy % retinol for at det skal fungere

Fakta: No7 har over 80 års erfaring og ekspertise innen hudpleie. Våre forskere har oppdaget at 0,3% retinol gir den perfekte balansen av effektive anti-age resultater, kombinert med en minimering av følsomhet i huden.

Myte: Retinol serum eksfolierer huden

Fakta: Vårt avanserte retinol serum fremmer hudfornyelse på overflaten, men det er teknisk sett ikke en peeling. Du kan imidlertid se litt mild flassing som en effekt av retinolen.

3 vanlige spørsmål om retinol

Basert på henvendelser fra våre kunder, ser vi at mange lurer på det samme når det gjelder retinol. Kanskje gjelder det også deg?

#1 Jeg er gravid – kan jeg bruke retinol?

Nei, retinol anbefales ikke til bruk under graviditet eller amming.

#2 Jeg har kviser – kan jeg bruke retinol?

Retinol er ikke egnet for bruk på skadet eller betent hud, og må ikke brukes om du tar reseptbelagte medisiner mot akne.

#3 Jeg gjennomgår et peelingregime – kan jeg bruke retinol?

Nei, vi anbefaler hverken peeling eller hårfjerning i ansiktet mens du bruker retinol.

 

*Basert på forbrukerundersøkelser

Boots Norway © 2024