Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen
No7 Pure retinolNo7 Pure retinol

Retinol er hudpleieingrediensen som kan revolusjonere hudpleierutinen din

I mai søkte KK testpiloter, og av over 700 påmeldte, fikk 3 av disse teste nylanseringen No7 Pure Retinol. Nå har vi resultatet!
Se forskjellene i før-og etterbildene og hør om deres opplevelser med superingrediensen.

Om du er interessert i hudpleie, eller har vært på utkikk etter effektive produkter, har du helt sikkert hørt om retinol, eller A-vitamin. Ingrediensen alle hudleger og hudpleienerder sverger til er en superstjerne i hudpleieverden. Den holder sin popularitet, til tross for det enorme volumet av produkter som blir lansert hver år. Retinol er veldokumentert og den mest biologisk aktive formen av A-vitamin. I No7 Pure Retinol benyttes kun ren retinol.

«Jeg har aldri fått så mange positive kommentarer, av så mange, vedrørende huden min. Det er helt fantastisk! Jeg har anbefalt produktene videre til alle som har spurt meg hva jeg har gjort»

- TESTPILOT, MANUELA

ET PROFESJONELT PRODUKT TIL HJEMMEBRUK

Med lang historie for å lansere produkter av høy kvalitet har No7 og Boots Apotek nå lansert serien Pure Retinol, som gir deg alle fordelene av retinol, med minimalt potensial for bivirkninger. Årsaken er en sofistikert teknologi med innkapslet retinol, som er mye mer skånsom for huden. I tillegg inneholder formelen beroligende ingredienser, som bisabolol, peptider og panthenol.

Retinol er dokumentert effektiv mot en lang rekke hudtilstander og kan gi fordeler for alle hudtyper.
Retinol kan:

 • Balansere talgproduksjonen, som kan redusere store porer.
 • Stimulere produksjonen av kollagen og elastin og kan dermed redusere linjer og rynker.
 • Øke cellefornyelsen, slik at huden kan se friskere ut.
 • Bidra til en bedre fordeling av melanin i huden og kan dermed redusere pigmentering.
 • Forbedre hudteksturen

Dette er en av de enkleste, og mest effektive produktene du kan inkludere i din rutine!
Vi testet derfor de nye retinolproduktene med 3 testpiloter, over en periode på 2 måneder.

«Det føles godt å legge litt mer tid i selvpleie! Jeg har ikke hatt irritasjon eller lignende underveis, bare fordeler. Jeg er utrolig fornøyd og kommer til å fortsette å bruke den rutinen som ble anbefalt meg.»

- TESTPILOT, ULRIKA

STINE, FØDT 1973

Før testperioden: Stine hadde en god grunnrutine med rens av ansiktet morgen og kveld, samt eksfoliering ca. 1 gang per uke. Opplever å ha en lys, sensitiv hud med fine linjer.

Under testperioden: – Jeg var litt spent på å starte på retinol fordi det var sol og sommer og jeg lurte på hvordan dette kunne påvirke testperioden. Jeg opplevde at gradvis tilvenning til retinol og daglig bruk av SPF50 gikk veldig fint.

Etter testperioden: – Jeg kjenner en oppstrammende effekt i huden, at den er blitt fastere. Av og til kan jeg kjenne litt varme ved påføring av produktene, men dette går raskt over. Har ellers ikke hatt bivirkninger.

– For meg, som har sensitiv hud, var det viktig å starte forsiktig med retinol, og ta en pause om det ble litt for mye for huden, slik at den ble rød og tørr. Men med pauser gikk det veldig fint og jeg fikk ikke flassende hud eller andre bivirkninger. Nå gleder jeg meg til å fortsette, for å se hvilke ytterligere resultater jeg kan få, forteller Stine.

– Produktene hadde en fin tekstur, en nøytral duft og var veldig behagelige å bruke. Tidligere har jeg brukt produkter fra ulike merker, men jeg synes det er mer praktisk og ikke minst supert når kremene og serumene er så gode, og fra samme merke.

– Jeg var litt spent på testperioden, både fordi jeg har sensitiv hud, og fordi jeg lurte på hvordan retinol påvirket huden når det var sol og sommer. Med gradvis tilvenning av retinol og SPF50 gikk det kjempefint, sier testpilot Stine.

ULRIKA, FØDT 1969

Før testperioden: Ulrika hadde en enkel rutine med fuktighetskrem. Hun hadde også testet ut litt ulike produkter opp igjennom, men ikke retinol. Opplevde huden som tørr og fuktfattig, med noen områder som var fetere. Hadde også noe pigmentering og rynker.

Under testperioden: – Jeg merket ganske fort mer glød og frisk hud underveis i testperioden og hadde ingen flassende hud, rødhet eller irritasjon.

Etter testperioden: – Jeg merker at huden har betydelig færre solflekker og pigmenteringer enn normalt, samt reduserte rynker på kinnbein, det til tross for at jeg har testet retinol nå under sommeren. Huden har også er en ny glød og friskhet, som mennesker rundt meg også har bemerket. I tillegg opplever jeg porene som litt mindre og huden mer i balanse, huden er sunnere og gladere rett og slett!

– Det føles godt å legge litt mer tid i selvpleie! Jeg har ikke hatt irritasjon eller lignende underveis, bare fordeler. Jeg er utrolig fornøyd og kommer til å fortsette å bruke den rutinen som ble anbefalt meg.


– Produktene har god tekstur, er lette å påføre og lukter rent. Jeg opplever huden min som sunnere og gladere nå!

MANUELA, FØDT 1964

Før testperioden: Manuela hadde en enkel rutine med rens når hun brukte sminke, ellers bare litt dagkrem. Hun opplevde huden som litt grå, ujevn og mindre elastisk. Har testet produkter med retinol tidligere.

Under testperioden: – Jeg følte at huden «våknet til live» nesten med en gang, og spesielt da jeg trappet opp med Pure Retinol-serumet. Huden prikket litt ved bruk av serumet i starten, men ikke ubehagelig, det gav en følelse av at det fungerte. Jeg hadde ellers ingen bivirkninger eller irritasjon ved bruk av produktet.

Etter testperioden: – Huden føles fornyet. Det er helt fantastisk! Den er mykere, glattere, mer elastisk og jeg synes rynkene er redusert, i hvertfall i dybden. Huden føles og ser mye yngre ut.

– Jeg kommer aldri til å slutte med disse produktene, jeg har aldri vært så fornøyd med hudpleieprodukter som nå! Jeg gleder meg til hver morgen og kveld. Pure Retinol-serien på kvelden og Radiance 15% Vitamin C på morgenen har fått huden til å gløde og se yngre ut.

– Jeg har aldri fått så mange positive kommentarer, av så mange, vedrørende huden min. Det er helt fantastisk! Jeg har anbefalt produktene videre til alle som har spurt hva jeg har gjort.

– Teksturen på Pure Retinol 0,3% Night Concentrate og No7 Pure Retinol Repair Cream er nydelig, de smelter inn i huden!

SLIK UTFØRTE VI TESTEN:

Testpilotene brukte No7 Pure Retinol Eye Cream, No7 Pure Retinol 0,3% Night Concentrate og No7 Pure Retinol Repair Cream i 2 måneder. Sammen med retinolproduktene fikk de rens, fuktighetsgivende serum, fuktighetskrem og solkrem. Alle deltakere ble gjort oppmerksom på ting man skal passe på når man brukes retinol, der daglig bruk av solkrem med SPF30 eller mer er en av de viktigste.

«For meg, som har sensitiv hud, var det viktig å starte forsiktig med retinol, og ta en pause om det ble litt for mye for huden, slik at den ble rød og tørr. Men med pauser gikk det veldig fint og jeg fikk ikke flassende hud eller andre bivirkninger. Nå gleder jeg meg til å fortsette, for å se hvilke ytterligere resultater jeg kan få.»

SLIK KAN DU BYGGE EN EGEN HUDPLEIERUTINE MED RETINOL:

 • Serien fra No7 Pure Retinol er bygget for å gi huden en gradvis tilvenning til retinol, slik at du minimerer risikoen for bivirkninger. Dette gjør man slik:
 • Start med å bruke Pure Retinol Eye Cream og Pure Retinol Night Repair Cream i kveldsrutinen 3 netter i uken, ikke påfølgende netter. Produktene påføres etter rens, på tørr hud.
 • Etter ca. 2 uker kan man inkludere Pure Retinol 0,3% Night Concentrate i kveldsrutinen, etter rens, før Pure Retinol Eye Cream og Pure Retinol Night Repair Cream.
 • Når huden har bygget toleranse for ingrediensen, kan man bruke produktene annenhver til hver kveld.
 • Det er viktig å tilføre nok fukt i form av serum og fuktighetskrem når man bruker retinol, samt bruke solkrem på dagen, helst SPF 30 eller høyere.

Det er spesielt tre ting det er viktig å tenke på med retinol. Stabilitet, skånsomhet og solkrem. Retinol er en ingrediens det kan være vanskelig å formulere godt, fordi det er en ustabil ingrediens. Husk derfor på å sjekke holdbarheten, det lille ikonet med lokk, på forpakningen, for hvor lenge det er anbefalt å bruke produktet etter at det er åpnet.

DETTE BØR MAN PASSE PÅ NÅR MAN BRUKER RETINOL:

 • Retinol skal ikke brukes ved graviditet, eller når man ammer.
 • Bivirkninger som rød, irritert hud og flassing kan forekomme. Da pauser man bruken av retinol og tilfører huden godt med fuktighet, gjerne flere ganger daglig, for å bygge opp hudbarrieren igjen, før man fortsetter bruken av retinol.
 • Det er viktig at man begrenser soleksponering generelt og bruker solkrem med høy faktor når man bruker retinol. Helst SPF30 eller SPF50.
 • Må ikke brukes sammen med andre retinolholdige produkter, med unntak av produkter i samme serie, som No7 Pure Retinol Night Cream eller No7 Pure Retinol Eye Cream.
 • Ikke bruk syrer som retinsyre, alfahydroksysyrer (AHA) og betahydroksysyrer (BHA) i kombinasjon med retinol. Dette kan svekke hudbarrieren og føre til irritasjon.
 • Om du går til behandling av huden, skal det ikke utføres peelingbehandlinger i perioden du bruker retinol.
 • Ikke bruk retinol om du bruker akne-medisin enten oralt eller topikalt.
 • Ikke bruk retinol på hud som er betent, har sår, eksem eller er skadet på annen måte.


Vær forsiktig med å bruke voks eller annen hårfjerning på de områder av huden hvor man også bruker retinol.

Boots Norway © 2024