Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Hva er retinol og hvordan virker det mot rynker?

 

Retinol. Du har sikkert hørt om denne «magiske» ingrediensen som forebygger og motarbeider aldringstegn i huden? Retinol brukes i mange ulike hudpleieprodukter, som retinol serum, retinol krem, øyekrem med retinol, og så videre. Alle disse retinolproduktene får du kjøpt på Boots apotek.

Hva hjelper retinol mot?

Retinol er kjent for å lysne og jevne ut huden. Resultatet er den deilige «så god som ny»-følelsen vi alle kjenner og elsker. No 7 sin effektive formel består av 0,3% ren Retinol og Matrixyl 3000 Plus. Disse aktive ingrediensene vil forvandle hudens utseende ved å minimere fine linjer og rynker, samt utjevne pigmentering og gi ny glød.

Hva er retinol egentlig?

Retinolserumet fra No7 inneholder 0,3% ren retinol. Det er beviselig den optimale konsentrasjonen som gir svært effektive resultater - uten for mye irritasjon*. Og lurer du på hva denne mirakelingrediensen inneholder, så er retinol egentlig en form for vitamin A. Både serumer og kremer med vitamin-A er kjent for å oppmuntre til fornyelse av hudcellene. Ønsker du effektive og synlige resultater, så er retinol med andre ord den ingrediensen du skal se etter i serum, dagkrem, nattkrem, øyekrem og håndkrem.

Peptider stimulerer hudens springfjær

Når vi blir eldre, begynner huden vår å miste sin naturlige elastisitet og spenst. Matrixyl 3000 Plus™ er No7 sitt patenterte, kraftige peptidkompleks som bidrar til å støtte proteinet fibrillin, hudens naturlige springfjær. Matrixyl 3000 Plus™ gir huden spenst, elastisitet og reduserer aldringstegnene som er mest merkbare på hudens overflate.

Bisabolol – retinols beste venn  

Kan retinol skade huden, er et vanlig spørsmål. Svaret er at retinol kan virke irriterende på huden. Derfor har No7 tilsatt bisabolol i sine retinol-produkter, som er en beroligende ingrediens. Bisabolol beroliger og reduserer eventuell følsomhet forårsaket av retinol. Denne lindrende helten, kombinert med et unikt oljeinnkapslingssystem, gjør retinolprodukter fra No7 effektive, og samtidig snill mot huden din.

Fordeler med No7s Pure Retinol fra Boots apotek

·       Reduserer forekomsten av fine linjer og/eller rynker

·       Reduserer synligheten av pigmentering

·       Forbedrer ujevn hudtone/farge

·       Gir huden en fastere følelse og utseende

·       Lyser opp huden med ny glød

·       Forbedrer hudtekstur for glattere hud

Brukerundersøkelser viser at man får fastere, sunnere og yngre hud innen 28 dager etter bruk av No7 Pure Retinol 0,3% Night Concentrate**

Boots Norway © 2024