Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Sånn bruker du retinol: 3 trinn som forebygger aldrende hud

Vurderer du å inkludere retinol i hudpleierutinen din? Her får du tips til hvordan du går frem for å få best mulig effekt av retinol serum, retinol nattkrem og retinol øyekrem. Selv om du har brukt et retinolprodukt tidligere, anbefaler vi at du begynner å bruke No7 Pure Retinol-produktene gradvis, sånn at huden din får tid til å tilpasse seg og bygge opp toleranse. Start gjerne med å bruke produktene et par ganger i uken (ikke-påfølgende netter), før du trapper opp bruken. Sørg for å følge din huds tempo, og som en veiledning tar det omtrent 4 uker å komme i gang med konsekvent bruk av retinol hver natt.

Husk: Retinol kan gjøre huden din mer sensitiv. Når du har brukt retinolprodukter om natten, anbefales det å bruke høy solfaktor i ansiktet dagen etter. Vi anbefaler minimum SPF30.

Retinol gjør deg vakker mens du sover – 3 trinn fra No7

Retinolprodukter brukes gjerne om natten, og de virker mens du sover. Retinol er en aktiv ingrediens som forebygger og reduserer fine linjer, rynker, pigmentering og matt hud. Snakk om skjønnhetssøvn!  Retinol er ansett som en må-ha-ingrediens for å motarbeide aldringstegn i huden. Men hvordan begynner du med retinol? Og kan man egentlig bruke retinol hver dag?

Trinn 1: Retinol serum - Pure Retinol 0,3% Night Concentrate

Et serum er en god start for deg som vil begynne med retinol. No7 Pure Retinol 0,3 % Night Concentrate er et dermatologisk testet serum som inneholder 0,3% REN retinol, og er formulert til å være skånsom mot huden.

Slik gjør du: Retinol serum brukes hver kveld. Påfør to pumpetrykk på et rent, tørt ansikt, men unngå den sarte huden rundt øyne og lepper. La produktet absorbere helt før du går videre til neste trinn i hudpleien.

89 % av kvinnene var enige om at produktet ga gode resultater, samtidig som det var skånsomt mot huden deres*.

Trinn 2: Retinol nattkrem - No7 Pure Retinol Night Repair Cream

En nattkrem med retinol kan gjerne kombineres med serumet. No7’s nattkrem med retinol er dermatologisk testet og utviklet for å utnytte kraften til ren retinol. Nattkremen absorberes raskt, gir næring og er bevist å gi glattere hud som ser og føles reparert ut. 98 % av testpanelet følte at huden umiddelbart ble hydrert**. Etter 2 uker ser ujevn pigmentering redusert ut.

Slik gjør du: Bruk nattkremen med retinol hver kveld, massér i små sirkler oppover ansiktet og halsen. La produktet absorbere helt før påføring av andre produkter.

Trinn 3: Retinol øyekrem - No7 Pure Retinol Eye Cream 15 ml

En øyekrem med retinol absorberes raskt, og tilfører fukt til huden under øynene. Retinol Eye Cream fra No7 forbedrer forekomsten av sju tegn på aldring:

-          Fine linjer og rynker.

-          Smilerynker rundt øynene (kråketær)

-          Mørke ringer

-          Hevelse

-          Jevner ut pigmentering

-          Oppstrammende effekt

-          Hydrerer og lysner

93 % følte huden ble hydrert. Etter 2 uker så smilerynker (kråketær) og hevelser redusert ut.

93 % av kvinner så enda bedre resultat når de brukte hele No7 Pure Retinol serien samlet. 

Advarsel – når skal man ikke bruke retinol?

Retinol kan forårsake irritasjon/sensitiv hud. Det er ikke uvanlig at huden kan oppleves tørr, sensitiv og rød mens den venner seg til produktet. Bygg derfor gradvis opp bruken. Hvis irritasjon oppstår, reduser frekvensen og tilfør huden godt med fuktighet, gjerne flere ganger daglig. Har du spørsmål om retinol, så kan du gjerne kontakte vår kundeservice, eller snakke med dyktige apoteksansatte i våre fysiske Boots apotek.

Merk: Når du er gravid eller ammer, anbefales det å unngå produkter som inneholder retinoider.

-          Retinol må ikke brukes sammen med andre retinolholdige produkter, med unntak av produkter fra samme serie (No7 Pure Retinol). Skal ikke brukes sammen med retinsyre, alfahydroksysyrer (AHA) og betahydroksysyrer (BHA).

-          Retinol skal ikke brukes på irritert, skadet eller betent hud.

-          Vi anbefaler ikke hårfjerning av ansiktet eller peeling mens du bruker dette produktet.

-          Retinol kan gjøre huden mer følsom for UV-stråler. Begrens soleksponering og sørg for at du bruker en høy SPF i ansiktet hver morgen ved bruk av dette produktet.

-          Ved bruk av retinol serum og retinol nattkrem: Unngå kontakt med øynene samt hele øye- og leppepartiet. Hvis produktet kommer i kontakt med øynene, skyll umiddelbart godt med vann.

-          Ved bruk av retinol øyekrem: Påfør under øynene. Unngå kontakt med øyne og øyelokk. Skyll umiddelbart godt med vann dersom produktet kommer i kontakt med øynene.

-          Kun for utvortes bruk.

-          Retinol skal ikke brukes om du tar reseptbelagte aknemedisiner eller gjennomgår et peeling-regime. 

Boots Norway © 2024