Tilgjengelig for kjøp på nett mellom 8 og 16

Dette produktet må selges med veiledning av Farmasøyt, og er derfor kun tilgjengelig for kjøp på nett mellom kl 08.00 og 16.00 på hverdager.

Du kan allikevel kjøpe produktet på ditt nærmeste Boots Apotek.

Finn ditt apotek og se åpningstider.

Egenerklæring for kjøp

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

VELG RIKTIG SOLPLEIE TIL DIN HUD


Sensitiv hud 


Sensitiv, følsom og irritert hud trenger også beskyttelse. Velg solbeskyttelse som er spesielt formulert for sensitiv hud, som er mild mot huden, lindrer irritasjon og tilfører fukt.


Tørr og atopisk hud 


Tørr og atopisk hud kan klø, sprekke opp og gi sår hud. Velg solbeskyttelse som fukter og styrker hudbarrieren, og som demper irritasjon og kløe.


Normal og kombinasjonshud


Normal og kombinert hud kan ha både normale, fetere og tørre hudpartier. Velg en fuktighetsgivende solbeskyttelse med lettere konsistent som absorberes raskt.Anti-age


Stråler fra solen kan fremskynde aldringstegn i huden. Velg solbeskyttelse som bedrer og forebygger fine linjer og rynker, og som har høy UVA- og UVB-beskyttelse som forhindrer ujevn pigmentering.


Fet/uren hud  


Solkrem kan tilstoppe porene, og gjøre huden blank og fet. Dersom man har en fet/oljete hud er det derfor lurt å velge en lettere solbeskyttelse som er tilpasset denne hudtypen, med en mattende og talgabsorberende effekt.


Solutfordringer


For hud med allergi, solintoleranse eller økt risiko for non-melanom hudkreft er det ekstra viktig med god beskyttelse. Velg solbeskyttelse med svært høy, bredspektret beskyttelse som også er vannresistent for ekstra holdbarhet.POPULÆRE PRODUKTER

Boots Norway © 2021