Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

VAKSINASJON HOS BOOTS APOTEK
Utvalg av nettleger (selvstendige legetjenester) der resept kan bestilles fra:


Koronavaksinering i apotek
(Boots Apotek samarbeider med kommuner om koronavaksinering)

Vaksine mot influensa
(Influensavaksine)

Reisevaksiner
(Rabiesvaksine, Japansk encefalittvaksine, Tyfoidvaksine)Vaksinasjon hos Boots Apotek

Boots Apotek tilbyr drop-in-vaksinering. Du trenger ikke resept fra lege, våre farmasøyter kan rekvirere/ordinere influensavaksinen. (Merk at det kan forekomme noen unntak). Resept på andre vaksiner kan bestilles på nett gjennom en av nettlegene (se knapper i bildet øverst på siden) eller via din egen lege. Vi tilbyr vaksinasjon mot lungebetennelse (pneumokokkvaksine), influensavaksine, vaksine mot skogflåttencefalitt, stivkrampe, livmorhalskreft, polio, difteri, kikhoste, hepatitt A og B og mot smittsom hjernehinnebetennelse. 


E-vaksine

Siden 2016, har vi hjulpet flere titusen norske pasienter med spesialiserte helsetjenester og vaksiner. Våre leger har dedikert kunnskap og hjelper deg med diagnostisering, e-resepter og oppfølging. Trenger du bistand for å velge? Du kan spørre en av våre leger for råd.

Garantert resept innen:
Svar innen 24 timer, ofte raskere.

Kunder kan bestille vaksiner hele døgnet. eVaksine håndterer henvendelser fortløpende, og garanterer resept innen 24 timer, ofte raskere.

Besøk E-vaksine.no her

 

Maja.no

På Majavaksine.no kan du få resept på vaksine, og deretter få satt vaksinen i et Boots-apotek. Majavaksine.no fungerer ved at du fyller ut et helseskjema på nett, som sendes inn til en av våre leger. Legen gjør deretter en vurdering og sender deg svar innen kort tid. Majavaksine.no er en trygg, effektiv og sikker tjeneste, der du får resept og nødvendig informasjon til markedets laveste pris.

Garantert resept innen:
15 min - 3 timer (avhengig av vaksinetype)

Tjenesten er døgnåpen. Du er garantert resept innen 15 minutter til 3 timer ved bestilling (avhengig av vaksinetype) mellom klokken 8 - 20 på hverdager, og 10 - 18 på lørdager.

Besøk Maja.no her

Nettlegevakt

Nettlegevakt tilbyr behandling mot urinveisinfeksjon, test for klamydia, p-piller, reisevaksine og mye mer gjennom skjemabaserte konsultasjoner. Raskt, enkelt og sikkert!

Garantert resept innen:
4 minutter kl 07-22, ellers så fort som mulig.

Tjenesten er døgnåpen.

 

Besøk Nettlegevakt.no her

 

Helsetelefonen

Helsetelefonen er en online lege og sykepleietjeneste som gir råd, og behandler de fleste helseproblemer som man møter på et legekontor. De fleste som kontakter Helsetelefonen har tjenesten gratis gjennom sitt forsikringsselskap. Sjekk nettsiden for samarbeidende forsikringsselskaper.

Garantert resept innen:
Maksimalt 1 time, som oftest raskere

Tjenesten er døgnåpen. Leger er på vakt fra 8-22 alle dager, inkludert helg og helligdager.

Besøk Helsetelefonen.no her


Kry

Kry tilbyr helsehjelp når det passer deg, i app eller nettleser. Snakk med våre leger over video og få råd om hvilke vaksiner du behøver. Etter timen skriver legen e-resept, slik at du enkelt kan hente den ut og få satt vaksinen på apoteket.

Garantert resept innen:
2 timer, men som oftest raskere.

Våre leger er tilgjengelige mellom 07-22, 365 dager i året. En videosamtale koster 375 kr, og da kan du få resept på flere vaksiner etter vurdering av lege.


Boots Norway © 2021