Tilgjengelig for kjøp på nett mellom 8 og 16

Dette produktet må selges med veiledning av Farmasøyt, og er derfor kun tilgjengelig for kjøp på nett mellom kl 08.00 og 16.00 på hverdager.

Du kan allikevel kjøpe produktet på ditt nærmeste Boots Apotek.

Finn ditt apotek og se åpningstider.

Egenerklæring for kjøp

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Trygge apoteksbesøk hos Boots apotek

I Boots apotek har vi innført en rekke tiltak for at du som kunde skal kunne handle trygt hos oss gjennom pandemien. I apotekene er det innført mange smitteverntiltak, og vi håper du som kunde kan hjelpe oss å minske smittefare både for kunder og ansatte.

Overflatedesinfeksjon, hånddesinfeksjon og pleksiglass

Overflater i apotekene blir desinfisert hyppig, og vi har installert pleksiglass i apotekene for å minske faren for dråpesmitte. Vi oppfordrer våre kunder til å bruke hånddesinfeksjon når de kommer inn i apotekene våre, og til at de ikke berører produkter unødig.

Munnbind

I områder der det er anbefalt å bruke munnbind, vil du se at også våre medarbeidere i apotek bruker dette for å beskytte deg som kunde. Vi oppfordrer også våre kunder til å følge lokale anbefalinger om bruk av munnbind. 

Avstand

Vi vet at det viktigste tiltaket vi kan gjøre for å stoppe viruset er å holde avstand til hverandre. Våre medarbeidere i apotek vil så langt det er mulig holde god avstand til deg som kunde og påse at kundene også er flinke å opprettholde avstand til hverandre. I situasjoner der det er påkrevet at man kommer nærmere for å kunne utføre helsetjenester, eller yte god service til deg som kunde, vil våre medarbeidere bruke verneutstyr etter gjeldende anbefalinger.

Helsetjenester

Vi vil så langt det er mulig og forsvarlig fortsette å gjennomføre helsetjenester, slik som medisinstartsamtaler, inhalasjonsveiledning, føflekkskanning og vaksinasjon. Våre medarbeidere vil bruke verneutstyr der dette er hensiktsmessig for å begrense smittefare. Vær også oppmerksom på at medisinstart-samtaler kan gjennomføres per telefon hvis du som kunde ønsker det. I situasjoner med svært høyt smittetrykk, kan tilbudet i lokale apotek måtte reduseres noe. Ta kontakt med ditt nærmeste Boots apotek dersom du har spørsmål om helsetjenester.

Handle på nett

I vårt nettapotek tilbyr vi trygg, enkel og rask handel. Du kan handle både dine reseptpliktige og reseptfrie varer på boots.no.  Du velger selv om du vi få varene dine tilsendt per post, eller om du vil hente dem ferdigpakket i apotek.

 

 

Velkommen til en trygg handel hos oss i Boots apotek!

AKTUELLE PRODUKTKATEGORIER

Sol, reise og livsstil
Toalettmapper
Reisestørrelser
Reisesyke

Relevante produkter

Flere råd og tips

Fakta om feber

Feber er en del av kroppens naturlige forsvarsmekanismer

Hjelp til røykeslutt

Fire av fem røykere angrer på at de begynte å røyke. Er du en av dem?

Sjekk UV-varselet her

Ultrafiolett stråling forventet i Norge. Se for hele Norden, og se våre beste tips før du går ut i solen.

Boots Norway © 2021