Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×
Oppdatert 02.03.2023 Publisert 03.03.2021
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Trygge apoteksbesøk hos Boots apotek

I Boots apotek har vi innført en rekke tiltak for at du som kunde skal kunne handle trygt hos oss gjennom pandemien. I apotekene er det innført mange smitteverntiltak, og vi håper du som kunde kan hjelpe oss å minske smittefare både for kunder og ansatte.

Overflatedesinfeksjon, hånddesinfeksjon og pleksiglass

Overflater i apotekene blir desinfisert hyppig, og vi har installert pleksiglass i apotekene for å minske faren for dråpesmitte. Vi oppfordrer våre kunder til å bruke hånddesinfeksjon når de kommer inn i apotekene våre, og til at de ikke berører produkter unødig.

Munnbind

I områder der det er anbefalt å bruke munnbind, vil du se at også våre medarbeidere i apotek bruker dette for å beskytte deg som kunde. Vi oppfordrer også våre kunder til å følge lokale anbefalinger om bruk av munnbind. 

Avstand

Vi vet at det viktigste tiltaket vi kan gjøre for å stoppe viruset er å holde avstand til hverandre. Våre medarbeidere i apotek vil så langt det er mulig holde god avstand til deg som kunde og påse at kundene også er flinke å opprettholde avstand til hverandre. I situasjoner der det er påkrevet at man kommer nærmere for å kunne utføre helsetjenester, eller yte god service til deg som kunde, vil våre medarbeidere bruke verneutstyr etter gjeldende anbefalinger.

Helsetjenester

Vi vil så langt det er mulig og forsvarlig fortsette å gjennomføre helsetjenester, slik som medisinstartsamtaler, inhalasjonsveiledning, føflekkskanning og vaksinasjon. Våre medarbeidere vil bruke verneutstyr der dette er hensiktsmessig for å begrense smittefare. Vær også oppmerksom på at medisinstart-samtaler kan gjennomføres per telefon hvis du som kunde ønsker det. I situasjoner med svært høyt smittetrykk, kan tilbudet i lokale apotek måtte reduseres noe. Ta kontakt med ditt nærmeste Boots apotek dersom du har spørsmål om helsetjenester.

Handle på nett

I vårt nettapotek tilbyr vi trygg, enkel og rask handel. Du kan handle både dine reseptpliktige og reseptfrie varer på boots.no.  Du velger selv om du vi få varene dine tilsendt per post, eller om du vil hente dem ferdigpakket i apotek.

 

 

Velkommen til en trygg handel hos oss i Boots apotek!

Relevante produkter

Boots Norway © 2024