Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

VAKSINE MOT SKOGFLÅTTENCEFLITT
(TBE-vaksine)Hva er TBE?

Skogflåttencefalitt (TBE) er en av sykdommene flått kan være bærere av. Skogflåttencefalitt er en virussykdom som er sjelden, men alvorlig. Viruset finnes i spyttkjertlene hos flåtten, og kan dermed overføres ved bitt. Symptomene på skogflåttencefalitt kommer etter 2-28 dager, og kan ligne influensa. Les mer HER.


TBE-vaksine

Skogflåttencefalitt (TBE) er en av sykdommene flått kan være bærere av. Skogflåttencefalitt er en virussykdom som er sjelden, men alvorlig. Viruset Du kan få satt TBE- vaksine i Boots apotek eller hos fastlegen. Du velger selv hvilket apotek du ønsker å få satt vaksinen på. Vaksinen er reseptbelagt og resept kan bestilles via en av nettlegetjenestene under eller via egen fastlege. Les mer om skogflåttencefalitt her

 


Mistenker du at du har utviklet sykdom i forbindelse med flåttbitt, skal du ta kontakt med lege!Utvalg av nettleger (selvstendige legetjenester) der resept kan bestilles fra:


Boots Norway © 2024