Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen
Reduksjon av CO₂-utslipp.Reduksjon av CO₂-utslipp.

Avfallshåndtering

Alliance Healthcare Norge Apotekdrift AS har som målsetning å redusere mengden avfall virksomheten genererer og å øke andelen som resirkuleres. Derfor overvåker og kartlegger vi avfallet fra alle deler av vår virksomhet.

CO₂

Alliance Healthcare Norge Apotekdrift AS og Alliance Healthcare Norge overvåker all reisevirksomhet og transportvirksomhet i selskapet med tanke på reduksjon av CO₂-utslipp. Vi oppfordrer til økt bruk av videokonferanser, og andre former for telekommunikasjon, for å redusere behovet for reiser og dermed vårt karbonavtrykk. Sammen med våre underleverandører av transport- og logistikk-tjenester jobber vi for å redusere utslipp av klimagasser.

Boots Norway © 2024