Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen
Nytti, vitaminer og miineraler utviklet for apotek med din hverdag i tankene.Nytti, vitaminer og miineraler utviklet for apotek med din hverdag i tankene.

nytti – vår nyeste serie med kvalitetsprodukter. Se vårt store utvalg av nytti-serien her

Nyhet! Nytti Vaselin, Alovera Body Lotion og Alovera GelNyhet! Nytti Vaselin, Alovera Body Lotion og Alovera Gel

Nytti for huden

Vi Introduserer nyttige nyheter til din hud!  Vaselin, Alovera Body Lotion og Alovera Gel - tre produkter som tar vare på huden din på forskjellige måter.

Nytti klippekort, får hvert 6 produkt gratis.Nytti klippekort, får hvert 6 produkt gratis.

Få hvert 6. produkt gratis med klippekort

Som Boots Bedre medlem får du klippekort for Nytti-produkter. For hver gang et kjøp (klipp) registreres mottar du en epost dagen etter med antall klipp du har og hvor mange klipp du har igjen. Du må være logget inn for at kjøpet skal registreres når du handler på nett. Når klippekortet er fullt, registreres en kupong for et gratis Nytti-produkt. Gratiskupong kan kun benyttes i fysiske Boots Apotek.

Nyheter 


Nytti, eldre mann med god helseNytti, eldre mann med god helse

Nytti klippekort

Som Boots Bedre medlem får du klippekort for Nytti-produkter. For hver gang et kjøp(klipp) registreres mottar du en epost dagen etter med antall klipp du har og hvor mange klipp du har igjen. Du må være logget inn for at kjøpet skal registreres når du handler på nett. Når klippekortet er fullt, registreres en kupong for et gratis Nytti-produkt.

Nytti, klippekortNytti, klippekort

Nytti

Boots Norway © 2024