Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Voltarol Forte gel 23,2 mg/g er en smertestillende gel som virker betennelsesdempende og reduserer hevelser i forbindelse med forstuing eller forstrekning. Geleen som inneholder virkestoffet diklofenakdietylamin absorberes raskt opp i huden og gir smertelindring i opptil 12 timer. Voltarol Forte kan brukes for milde til moderate smerter som forstuing eller forstrekning (voksne og barn over 14 år) og som korttidsbehandling av milde til moderate smerter i fingre og knær ved slitasjegikt/artrose (voksne over 18 år).

Les om riktig behandling for ulike smerter og riktig dosering lenger ned på siden.


Bestselgere fra Voltarol

Velg riktig behandling for dine smerter

Smerte kan oppstå av mange forskjellige grunner: i forbindelse med sykdom, menstruasjon eller hvis vi får en skade eller forstrekning. For å vite hvilken behandling du skal velge, må du vite hva slags smerte du har.

Med Voltarol Forte gel har du en brukervennlig og praktisk behandling med et virkestoff som raskt absorberes i huden og har minimal spredning i resten av kroppen. 

Muskelsmerter er vanlig og kan være et resultat av f.eks. overanstrengelse eller idrettsskader som f.eks. en forstrekning. Hvis muskelen blir utsatt for et kraftig støt, kan forårsake ømhet og hevelse. Voltarol Forte gel reduserer hevelse og kan redusere muskelsmerter i opptil 12 timer. 

Leddsmerter i for eksempel nakke, skuldre eller knær kan være smertefulle, men kan også føre til betennelse og hevelse som ytterligere begrenser vår mobilitet. Voltarol Forte gel kan  lindre smerten i leddet, samtidig som det motvirker betennelse.

Artrosesmerter kan forekomme i alle ledd, men oftest er det i fingre og knær. Voltarol Forte gel behandler slitasjegikt smerte lokalt i fingre eller knær ved slitasjegikt (artrose).

Riktig dosering for best effekt 

Riktig dosering handler om hvor mye Voltarol gel du skal bruke, hvor ofte du skal bruke den og hvor lenge. Les pakningsvedlegget nøye og følg anbefalt dosering. Hvis du følger doseringsanvisningen, øker sjansene for redusert smerten, betennelsen vil avta og hevelsen vil minske. 

 

Se videoen «Hvordan bruke Voltarol» nedenfor for en rask og enkel beskrivelse av hvor mye gel du bør bruke til forskjellige smerteområder.

Hva du bør vurdere når du bruker Voltarol gel

  • Som alle legemidler kan Voltarol gel forårsake bivirkninger, men ikke alle trenger å få dem. Bivirkningene er vanligvis milde og forbigående hudreaksjoner i behandlingsområdet.
  • Ikke bruk Voltarol gel hvis du er:
    • allergisk mot diklofenak eller noen av de andre innholdsstoffene
    • allergiske mot andre legemidler som brukes til å behandle smerter, feber eller betennelser, som ibuprofen eller acetylsalisylsyre
    • gravid og i de tre siste månedene av svangerskapet
    • yngre enn 14 år

Snakk med en lege dersom smerten blir verre eller ikke går bort etter behandlingsperioden

Boots Norway © 2024