Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Voltarol

Voltarol gel 11,6 mg/g 50g

Voltarol Gel 11,6 mg/g er et reseptfritt legemiddel som virker smertestillende og betennelsesdempende og som reduserer hevelser. Brukes til lokal korttidsbehandling av milde til moderate smerter i forbindelse med forstui
Kr 162,-
  • Alltid gratis frakt – Kundeklubbmedlemmer, reseptvarer og ordre over 199,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
  • Alltid gratis frakt – for medlemmer av  Boots kundeklubb
  • Gratis frakt - over 199,- og på reseptvarer
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
  • Rask levering – Klikk og hent 1 time eller hjemlevering
  • Trygg betaling – Velg mellom Visa, Klarna eller Vipps
Varenummer
517701

Produktbeskrivelse

Voltarol Gel 11,6 mg/g er et reseptfritt legemiddel som virker smertestillende og betennelsesdempende og som reduserer hevelser. Brukes til lokal korttidsbehandling av milde til moderate smerter i forbindelse med forstui

Voltarol gel inneholder virkestoffet diklofenak som tilhører en gruppe legemidler som kalles ikke-steroide antiinflammatoriske midler (NSAIDs). Diklofenak er et smertestillende middel som også reduserer betennelse og hevelser ved smertefulle tilstander i muskler og ledd. Den reduserer smerte raskt, forbedrer tilheling av leddskader og hjelper å gjenopprette normal funksjon. Gelen skal smøres inn i huden.

Forsiktighetsregler

Bruk ikke Voltarol dersom du er allergisk overfor diklofenak eller om du har hatt en allergisk reaksjon på medisiner brukt for å behandle smerter, feber eller betennelser, som ibuprofen eller acetylsalisylsyre (et blodfortynnende legemiddel), eller noen av de andre innholdsstoffene i dette legemidlet. Rådfør deg med lege før behandling med Voltarol hvis du har leversvikt, nyresvikt, hjertesvikt eller magesår. Unngå direkte sollys (også solarium) på det behandlede området under selve behandlingstiden og 2 uker deretter, da huden kan bli lysømfintlig. Bruk ikke gelen på hudområder med eksem, utslett, kutt eller sår. Les pakningsvedlegget før bruk.

For gravide og ammende

Voltarol skal ikke brukes i løpet av de siste 3 månedene av svangerskapet, da det kan skade fosteret og skape problemer under fødselen. Voltarol skal kun brukes i løpet av svangerskapets 6 første måneder etter anbefaling fra lege. Dosen skal da holdes så lav som mulig og behandlingsvarigheten være så kort som mulig. Ved amming, rådfør deg med helsepersonell før bruk. Skal ikke brukes av barn under 14 år.

Innhold

diklofenakdietylamin, Karbomerer, makrogolcetostearyleter, kokoylkaprylkaprat, dietylamin, isopropylalkohol, propylenglykol, flytende parafin, parfyme, renset vann.

Dosering og bruk

En liten mengde Voltarol klemmes ut av tuben og smøres forsiktig på det smertefulle eller hovne området. Mengden gel som trengs er avhengig av størrelsen på området du skal behandle. Voksne og barn over 14 år: Du trenger 6-12 cm gel fra tuben. Dette tilsvarer 2-4 gram gel. Gelen påføres det smertefulle området 3-4 ganger daglig. Bruk ikke mer enn 16 g gel per 24 timer. Dette tilsvarer en gelstripe fra tuben på til sammen 48 cm. Unngå kontakt med munn og øyne. Les pakningsvedlegget før bruk.

Pasientinformasjon

Varenummer
517701
Boots Norway © 2021