Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Voltarol

Voltarol Forte gel 23,2 mg/g 100g

Reseptfritt legemiddel, smertestillende gel.
Kr 369,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
392871

Produktbeskrivelse

Reseptfritt legemiddel, smertestillende gel.

Voltarol Forte inneholder virkestoffet diklofenak som tilhører en gruppe legemidler som kalles ikke-steroide antiinflammatoriske midler (NSAIDs). Voltarol Forte brukes som smertestillende i tillegg til at det virker betennelsesdempende og reduserer hevelser ved smertefulle tilstander i muskler og ledd. Til voksne og barn over 14 år: korttidsbehandling av milde til moderate smerter i forbindelse med forstuing eller forstrekning. Til voksne over 18 år: kortidsbehandling ved milde til moderate smerter i fingre eller knær i forbindelse med slitasjegikt (artrose). Les pakningsvedlegget og informasjon som finnes på pakningen for bruk.

Forsiktighetsregler

Bruk ikke Voltarol dersom du er allergisk overfor diklofenak eller om du har hatt en allergisk reaksjon på medisiner brukt for å behandle smerter, feber eller betennelser, som ibuprofen eller acetylsalisylsyre, eller noen av de andre innholdsstoffene i dette legemidlet. Rådfør deg med lege før behandling med Voltarol hvis du har leversvikt, nyresvikt, hjertesvikt eller magesår. Unngå direkte sollys (også solarium) på det behandlede området under selve behandlingstiden og 2 uker deretter, da huden kan bli lysømfintlig. Bruk ikke gelen på hudområder med eksem, utslett, kutt eller sår. Dersom du er gravid i de tre siste månedene av graviditeten. Les pakningsvedlegget før bruk.

For gravide og ammende

Rådfør deg med lege før du bruker dette legemidlet dersom du er gravid eller ammer, tror at du kan være gravid eller planlegger å bli gravid. Voltarol Forte skal ikke brukes i løpet av de siste 3 månedene av graviditeten.

Innhold

Virkestoff er diklofenakdietylamin. Hvert gram gel inneholder 23,2 mg diklofenakdietylamin. Andre innholdsstoffer er: Butylhydroksytoluen, karbomer, kokoylkaprylkaprat, dietylamin, isopropylalkohol, flytende parafin, makrogolcetostearyleter, oleylalkohol, propylenglykol, eukalyptusparfyme og renset vann

Dosering og bruk

Voksne og barn over 14 år: Gelen smøres inn på det smertefulle området 2 ganger daglig (morgen og kveld). Den gir smertelindring i inntil 12 timer. Les pakningsvedlegget før bruk. En liten mengde gel klemmes ut av tuben og smøres forsiktig på det smertefulle eller hovne området. Mengden som trengs er avhengig av størrelsen på det smertefulle eller hovne området. 2 til 4 gram, en mengde tilsvarende størrelsen på et kirsebær til en valnøtt vil vanligvis være tilstrekkelig. Bruk ikke mer enn 8 gram per dag. Voksne og barn over 14 år: Bruk ikke gelen i mer enn 2 uker ved forstuinger eller forstrekninger. Voksne over 18 år: Bruk ikke gelen i mer enn 3 uker ved artrosesmerter. Legen kan ha anbefalt en lengre behandlingstid. Kontakt lege dersom smerte og hevelse blir verre eller ikke bedres innen 7 dager.

Pasientinformasjon

Varenummer
392871
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra Voltarol

Boots Norway © 2024