Tilgjengelig for kjøp på nett mellom 8 og 16

Dette produktet må selges med veiledning av Farmasøyt, og er derfor kun tilgjengelig for kjøp på nett mellom kl 08.00 og 16.00 på hverdager.

Du kan allikevel kjøpe produktet på ditt nærmeste Boots Apotek.

Finn ditt apotek og se åpningstider.

Egenerklæring for kjøp

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

No7 Restore & Renew

No7 Restore and Renew-serien pleier og revitaliserer moden hud. Gir glattere hud med fornyet glød, som også virker fastere. Klinisk dokumenterte anti-aldringsresultater til både ansikt og hals.  Beriket med et hudstyrkende og nærende kompleks med kalsium, aminosyrer og ceramider. Huden etterlates glattere, med fornyet glød og synligheten av ujevn pigmentering reduseres. Egnet for sensitiv hud.

Serum

No7 Restore & Renew Face & Neck Multi Action Serum er klinisk bevist å gi en fastere følelse og synlig glattere hud i ansikt og på hals.Etter 1 uke har huden en fornyet glød, og føles fastere.

Ansiktsmaske

Serum-boostet dukmaske for ansikt og hals. Inneholder 7x konsentrasjonen av No7 Restore & Renew Intense advanced serum.

Dagkrem

No7 Restore & Renew Multi Action Day Cream er en av våre bestselgende anti-age dagkremer. Kremen Inneholder samme avanserte teknologi som vårt No7 Multi Action Serum som er klinisk bevist å gi anti-aldrings resultater til både ansikt og hals. 

Nattkrem

No7 Restore & Renew Multi Action Night Cream er en pleiende nattkrem som tilfører huden næring og fuktighet. Huden føles fastere og synligheten av ujevn pigmentering reduseres.

Rens

I No7 finner du renseprodukter tilpasset ulike behov og preferanser. Renseproduktene kommer i ulike konsistenser som gel, lotion, wash, mousse, smarte cleansing waters og ansiktsvann. Det finnes også renseservietter om man innimellom ønsker en quick-fix. Vi anbefaler at du alltid renser huden morgen og kveld. Uansett om du benytter sminke eller ei. En nyrenset hud er det beste utgangspunktet for en komplett hudpleierutine og gjør at huden får maksimalt utbytte av påfølgende produkter som serum, dagkrem og nattkrem. 

Boots Norway © 2021