Ta gløden tilbake med Radiance+

No7 Radiance+ er en helt ny hudpleieserie med vitamin C for en sunn og glødende hud! Vitamin C er en viktig antioksidant. Antioksidanter beskytter huden mot frie radikaler, som blant annet bidrar til hudaldring og rynker. Vitamin C har en peelende effekt på hudens overflate, som bidrar til å fremme glød. Vitamin C gjør at hud får en jevnere og mykere overflate og fremstår som friskere. Samt at porer fremstår mindre synlige. C-vitaminet har også en rolle i dannelse av kollagen som gir fasthet til huden.

15% Vitamin C Serum

Fremhev din naturlige glød umiddelbart! En deilig sitrusduftende gelkonsistens som etterlater en frisk og sunn glød etter første påføring!

Daily Energising Exfoliating Cleanser

Skånsom eksfolierende rens med en anti-aldringsformel bygget på vitamin C, blir huden forfrisket med en umiddelbar glød til gusten hud.

Vitamin C Daily Brightening Moisturiser

Den lette gelkremen absorberes raskt inn i huden og tilfører rikelig med fukt. Huden etterlates gjenfuktet og med en frisk glød. 

Brightening Eye Roll-On

Lysner umiddelbart opp området under øynene. Beriket med fargekorrigerende pigmenter og koffein, reduseres synligheten av mørke ringer og tegn til trøtthet. 

Vitamin C Glow Toner

Toneren inneholder pillebarkekstrakt og aloe vera, som gir en skånsom eksfoliering av huden og reduserer synligheten av porer for å etterlate en jevnere hudtone.

Boots Norway © 2021