Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Ta gløden tilbake med Radiance+

No7 Radiance+ er en hudpleieserie med vitamin C for en sunn og glødende hud! Vitamin C er en viktig antioksidant. Antioksidanter beskytter huden mot frie radikaler, som blant annet bidrar til hudaldring og rynker. Vitamin C har en peelende effekt på hudens overflate, som bidrar til å fremme glød. Vitamin C gjør at hud får en jevnere og mykere overflate og fremstår som friskere. Samt at porer fremstår mindre synlige. C-vitaminet har også en rolle i dannelse av kollagen som gir fasthet til huden.

15% Vitamin C Serum

Fremhev din naturlige glød umiddelbart! En deilig sitrusduftende gelkonsistens som etterlater en frisk og sunn glød etter første påføring!

Daily Energising Exfoliating Cleanser

Skånsom eksfolierende rens med en anti-aldringsformel bygget på vitamin C, blir huden forfrisket med en umiddelbar glød til gusten hud.

Vitamin C Daily Brightening Moisturiser

Den lette gelkremen absorberes raskt inn i huden og tilfører rikelig med fukt. Huden etterlates gjenfuktet og med en frisk glød. 

Brightening Eye Roll-On

Lysner umiddelbart opp området under øynene. Beriket med fargekorrigerende pigmenter og koffein, reduseres synligheten av mørke ringer og tegn til trøtthet. 

Vitamin C Glow Toner

Toneren inneholder pillebarkekstrakt og aloe vera, som gir en skånsom eksfoliering av huden og reduserer synligheten av porer for å etterlate en jevnere hudtone.

Boots Norway © 2024