Tilgjengelig for kjøp på nett mellom 8 og 16

Dette produktet må selges med veiledning av Farmasøyt, og er derfor kun tilgjengelig for kjøp på nett mellom kl 08.00 og 16.00 på hverdager.

Du kan allikevel kjøpe produktet på ditt nærmeste Boots Apotek.

Finn ditt apotek og se åpningstider.

Egenerklæring for kjøp

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Ta gløden tilbake med Radiance+

No7 Radiance+ er en helt ny hudpleieserie med vitamin C for en sunn og glødende hud! Vitamin C er en viktig antioksidant. Antioksidanter beskytter huden mot frie radikaler, som blant annet bidrar til hudaldring og rynker. Vitamin C har en peelende effekt på hudens overflate, som bidrar til å fremme glød. Vitamin C gjør at hud får en jevnere og mykere overflate og fremstår som friskere. Samt at porer fremstår mindre synlige. C-vitaminet har også en rolle i dannelse av kollagen som gir fasthet til huden.

15% Vitamin C Serum

Fremhev din naturlige glød umiddelbart! En deilig sitrusduftende gelkonsistens som etterlater en frisk og sunn glød etter første påføring!

Daily Energising Exfoliating Cleanser

Skånsom eksfolierende rens med en anti-aldringsformel bygget på vitamin C, blir huden forfrisket med en umiddelbar glød til gusten hud.

Vitamin C Daily Brightening Moisturiser

Den lette gelkremen absorberes raskt inn i huden og tilfører rikelig med fukt. Huden etterlates gjenfuktet og med en frisk glød. 

Brightening Eye Roll-On

Lysner umiddelbart opp området under øynene. Beriket med fargekorrigerende pigmenter og koffein, reduseres synligheten av mørke ringer og tegn til trøtthet. 

Vitamin C Glow Toner

Toneren inneholder pillebarkekstrakt og aloe vera, som gir en skånsom eksfoliering av huden og reduserer synligheten av porer for å etterlate en jevnere hudtone.

Boots Norway © 2021