NYHET! NO7 RADIANCE+

No7 Radiance+ er en helt ny hudpleieserie med vitamin C for en sunn og glødende hud! Vitamin C er en viktig antioksidant. Antioksidanter beskytter huden mot frie radikaler, som blant annet bidrar til hudaldring og rynker. Vitamin C har en peelende effekt på hudens overflate, som bidrar til å fremme glød. Vitamin C gjør at hud får en jevnere og mykere overflate og fremstår som friskere. Samt at porer fremstår mindre synlige. C-vitaminet har også en rolle i dannelse av kollagen som gir fasthet til huden.

Med vitamin C i din daglige hudrutine kan du ta gløden tilbake.

15% Vitamin C Serum

Fremhev din naturlige glød umiddelbart

No7 Radiance+ 15 % Vitamin C serum bidrar til å fremme hudens naturlige glød ved å forbedre hudstrukturen og å jevne ut hudtonen. En deilig sitrusduftende gelkonsistens som etterlater en frisk og sunn glød etter første påføring!

Daily Energising Exfoliating Cleanser

Skånsom eksfolierende rens med vitamin C

Spesielt formulert med milde og naturlige eksfolierende aprikosfrø, som passer for alle hudtyper. No7’s Radiance+ Daily Energising Exfoliatinig Cleanser renser porene for urenheter og gir en synlig jevnere hudtone. Med en anti-aldringsformel bygget på vitamin C, blir huden forfrisket med en umiddelbar glød til gusten hud.

 Vitamin C Daily Brightening Moisturiser

Fukter og tilfører en naturlig glød for gusten hud

Fremhev din naturlige glød med No7 Radiance+ Vitamin C Brightening Moisturiser. Den lette gelkremen absorberes raskt inn i huden og tilfører rikelig med fukt. Huden etterlates gjenfuktet og med en frisk glød.

Brightening Eye Roll-On

Lysner umiddelbart opp området under øynene

Beriket med fargekorrigerende pigmenter og koffein, reduserer No7 Radiance+ Brightening Eye Roll-synligheten av mørke ringer og tegn til trøtthet. Består av en kjølende kulehode-applikator som bidrar til å redusere hevelse ved å øke blodsirkulasjonen og tilføre fuktighet til huden. Ved å jobbe målrettet mot mørke ringer, vil du med denne øyekremen kunne oppleve et mer våkent blikk.

Vitamin C Glow Toner

Jevner ut hudtonen for en frisk glød

Oppnå en frisk og sunn glød med No7 Radiance+ Vitamin C Glow Toner - spesielt formulert med 2 % vitamin C. Med sin vannbaserte formulering inneholder toneren pillebarkekstrakt og aloe vera, som gir en skånsom eksfoliering av huden og reduserer synligheten av porer for å etterlate en synlig jevnere hudtone.

No7 Radiance+


En helt ny hudpleieserie med vitamin C! Fremhever din naturlige glød!

Boots Norway © 2021