Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen
No7 future renewNo7 future renew

No7 Future Renew

Etter 15 år med vitenskapelig forskning, gir No7 deg en helt ny serie. No7 Future Renew er drevet av PEPTICOLOGY™, No7’s eksklusive peptidinnovasjon, utviklet av verdensledende forskere. Denne banebrytende, patentsøkte teknologien støtter hudens naturlige selvreparasjon. 

Prøv nyheten No7 Future Renew Defence Shield SPF50 - en lett dagkrem som trekker godt inn og er tilpasset sensitiv hud. 


VANLIGE SPØRSMÅL OM HUDFORANDRINGERPEPTIDER I HUDPLEIE

Peptider er kjeder av aminosyrer som finnes naturlig i kroppen. De er byggesteinene til viktige proteiner, som kollagen og elastin. Ettersom vi blir eldre reduseres produksjonen av disse proteinene og fører til mer synlige aldringstegn i huden. UV-stråler er den eksterne faktoren som bidrar til mest aldringstegn i huden, opp mot 90%, i tillegg vil andre faktorer som røyking, forurensing, søvnkvalitet, klima, stress og kosthold spille inn på hvor sunn hud man har.

Skader i huden akkumuleres over tid og vil, ettersom man blir eldre, bli mer synlig i form av linjer, rynker, mindre spenst, ujevn hudtone, tørrhet og matthet.

Peptider er ingredienser som er effektive, uten å forstyrre hudbarrieren, eller gjøre huden mer sensitiv. Det er derfor en ingrediens som er perfekt for alle hudtyper og de fleste hudtilstander, inkludert sensitiv hud. HUDPLEIERUTINE MED FUTURE RENEW

Rutine no7 future renewRutine no7 future renew

INGREDIENSER I SERIEN

Peptidkomplekset PEPTICOLOGY™ i Future Renew-serien er en banebrytende, patentsøkt teknologi, som kan bidra til å motvirke, redusere og reversere flere synlige tegn til aldring. I formelen er PEPTICOLOGY™ kombinert med blant annet C-vitamin og niacinamide, som er en kraftfull kombinasjon.


ÅRSAKER TIL HUDFORANDRINGER

SOLEKSPONERING er hovedårsaken til hudforandringer, og utgjør opptil 90%.

Andre faktorer kan være:


SYNLIGE TEGN PÅ HUDFORANDRINGER

Skader i huden akkumuleres over tid og resulterer i synlige hudforandringer. Når vi blir eldre, reduseres hudens evne til å reparere seg selv. Derfor blir skader som har utviklet seg under huden stadig mer synlige med årene.

De viktigste tegnene på hudforandringer er:


Les mer om hva testpilotene sier om serien.


Boots Norway © 2024