Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

MBRACE

Mbrace merkevare hos Boots ApotekMbrace merkevare hos Boots Apotek

Aldring er en naturlig og uunngåelig del av livet. Opplevelsen av å bli eldre varierer fra person til person, men det er vanlig å oppleve endringer i humør, fysikk og livskvalitet. Mange kvinner opplever symptomer i overgangsalderen, mens noen har ingen plager. Mbrace er en kosttilskuddserie spesielt designet for kvinner for å bidra til en mer behagelig overgangsalder. Utforsk vårt utvalg av Mbrace produkter som kan hjelpe deg med å håndtere symptomer og fremme velvære under denne livsfasen.

PSO tiden er over, vennligst logg på igjen
Boots Norway © 2024