Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×
Oppdatert 15.11.2022 Publisert 08.03.2021
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Dette er lurt å ha med seg på juleferie

Skal du hjem til jul, skal du til utlandet eller kanskje en tur på hytten? Noen ting er greit å ha for hånden når man er på juleferie.

Uansett hvor du skal er det viktig å ta med nok medisiner for juleferien, hvis du har faste medisiner du går på. Førjulstiden kan være travel, så husk å fornye resepter og å hente ut medisinen din i god tid.

Skal du ha med reseptpliktige medisiner til utlandet, gjelder det særlige regler, blant annet må du kunne dokumentere at legemidlene er skrevet ut av lege til deg. Spør gjerne på apoteket hvis du har spørsmål rundt legemidler på reise (lenke til legemidler på reise-artikkel). Legemidler kan være sensitive for lave temperaturer, og bør ikke bli liggende i en kald bil eller andre steder der de kan bli utsatt for frost. Legemidler skal heller ikke oppbevares i for høye temperaturer eller ligge i solen.

Reisesyke
For deg som velger å bruke bil eller buss til reisen, kan det bli mange timer i bil. Dersom du eller noen i familien sliter med bilsyke, kan det være en utfordring. Det finnes mange enkle råd som kan hjelpe på bilsyke. Man bør unngå å lese, se fremover, sette seg langt fremme hvis man bruker buss, kle seg i løse og ledige klær og holde temperaturen lav.
Akupressurarmbånd kan ha en lindrende effekt. Reisesyketabletter kan kjøpes uten resept og er godkjent for bruk fra seks års alder. Slike tabletter må tas 1-2 timer før avreise for å ha god effekt. Reisesyketabletter er reseptfrie legemidler, og pakningsvedlegget skal leses nøye før bruk.

Jul på fjellet
Er du blant dem som har tenkt deg til fjells i julen, er det viktig å se an været i forhold til beskyttelse av huden. I kaldt vær kan en kuldekrem bidra til at huden ikke tørker ut. Skal du ut på skitur eller gåtur er det viktig sjekke skoene på forhånd, og å sikre at man ikke bruker sko eller sokker som ikke sitter skikkelig på foten, da dette kan gi gnagsår. Husk å ta med gnagsårplaster og enkelt førstehjelpsutstyr på langtur. På hytten bør du ha et enkelt medisinskap med det som trengs for enkel egenbehandling av feber og smerter og sår og skader.

Relevante produkter

Flere råd og tips

Medisiner på reise

Husk å ta med nok av dine faste medisiner når du skal ut og reise.

Hva burde du ha i medisinskapet?

huskelisten over essensielle produkter som er fine å ha i medisinskapet til en hver tid.

Munnbind, maske og åndedrettsvern

Hva er egentlig forskjellen på de ulike typene, og hvilken skal man velge når?

Boots Norway © 2024