Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

KORONAVAKSINERING


Boots Apotek samarbeider med kommuner om koronavaksinering

Boots Apotek tar del i den nasjonale vaksinedugnaden for å få stopp på pandemien, og vil gjerne samarbeide med kommuner om å gi innbyggerne et fleksibelt og godt vaksinetilbud.

Boots Apotek har god kompetanse på og erfaring med vaksinering. Vi opplever at kommunene og innbyggere er fornøyde med vaksinetilbudet i apotek, og vi oppfordrer kommuner som ønsker bistand med koronavaksinering til å ta kontakt med det lokale Boots apoteket, som kan bidra til å finne en fleksibel og god vaksineringsløsning.

Alle vaksineapotek har i sine kvalitetssystemer prosedyrer for klargjøring og administrasjon av vaksiner, rekvirering, journalføring og rapportering til SYSVAK og melding om bivirkning av vaksiner. I regi av Apotekforeningen er det etablert bransjefelles opplæring og prosedyrer for koronavaksinering i apotek.

Kommunens ansvar

Kommuner kan inngå samarbeidsavtaler med lokale apotek for å dekke vaksineetterspørsel i befolkningen. Det er laget en veiledning for kommunene om slikt samarbeid, og en generisk samarbeidsavtale som er utarbeidet i samarbeid med Kommunenes sentralforbund og Apotekforeningen.

Vaksinasjon mot korona i kommunene - FHI


Koronavaksinering i Boots apotek  

Det er kommunens ansvar å organisere og gjennomføre program for koronavaksinasjon. Boots Apotek samarbeider med flere kommuner om koronavaksinering. I våre apotek har vi spesialtrente vaksinatører som setter vaksinene, og vaksinasjonen skjer i avskjermet lokale. Apotekene kan tilby drop-in eller timebestilling etter ønske fra kommunen. Apotekene har god tilgjengelighet for publikum og lange åpningstider, og vil strekke seg langt for å imøtekomme kommunes behov. Mange av våre apotek har et personale som er flerspråklig, og kan i mange tilfeller bidra til å informere om koronavaksinering på ulike språk.

Koronavaksinering betales av staten, og koster ikke deg som privatperson noe. For mer informasjon om koronavaksinering i din kommune oppfordrer vi deg til å besøke kommunens hjemmesider.

Boots Norway © 2024