Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Hudpleierutine etter sommeren

Sommeren kan påvirke huden på flere måter og det er helt vanlig å føle på at man både har tørrere, eller fetere hud. I tillegg kan UV-stråler gjøre pigmentering mer synlig. Tiden etter sommeren er derfor perfekt for å jobbe med disse ulike hudtilstandene. Det er lurt å legge inn noen faste steg i rutinen, men det trenger ikke være komplisert! Vi har funnet noen tips til rutine som kan balansere huden og styrke den, før høsten og kulden kommer. 

Er det ikke ofte slik at man rekker å tenke at «nå var jammen huden min jevn og fin», før sesongen og været skifter og huden plutselig blir for tørr eller for fet, og man begynner letingen etter de beste produktene helt på nytt?!

Både somre og vintre kan være tøffe for huden, kontrastene her til lands er ofte store og dette påvirker hvordan huden vår har det. En god rutine trenger ikke være vanskelig. Rens, fukt og solkrem er i grunn alt man trenger. Heldigvis er det flere ting man kan legge til, om man har en interesse for hudpleie eller om det er spesifikke hudtilstander man vil jobbe med. 


En god start

En god «restart» for huden etter sommeren er eksfoliering. Det kan forbedre både tørr hud, fet hud, pigmentering og linjer. Spesielt glykolsyre er effektivt og kan legges inn som en slags ansiktsmaske 5 minutter 1-2 ganger i uken. Gjør dette:

Finn et produkt med potent konsentrasjon av glykolsyre, som f.eks: No7 Resurfacing Peel med 15% glykolsyre. 

Rens huden, tørk, påfør No7 Resurfacing Peel på ren og tørr hud. La virke i 5 minutter. Skyll deretter av med lunkent vann, og gjerne en ren klut, om du har det for hånden. Påfør deretter et fuktighetsgivende og reparerende serum som nylanserte No7 Future Renew Serum. Dette serumet har et peptidkompleks, Pepticology, som stimulerer over 50 ulike proteiner som bidrar i reperasjonsprosesser i huden, som fibrillin og kollagen. Boots og No7 har over mange år tilegnet seg innsikt og bygget på kunnskap om disse ingrediensene, som er sentrale for hvordan huden vår har det og hvordan den eldes. 

Etter serum påføres en god fuktighetskrem, som f.eks Avène Aqua Gèl. Denne kremen kan legges både i tynt og tykt lag, avhengig av hvor mye fukt huden trenger.

Denne rutinen sørger for å fjerne døde hudceller, som motvirker kviser, gir ny glød til huden og gjør serum og fuktighetskrem mer effektiv. Det er viktig å bruke solkrem på dagen, når man bruker eksfoliering i rutinen.


En enkel og effektiv hverdagsrutine

MORGEN:

Rens med en mild rens som CeraVe Hydrating Cleanser.

Beskytt huden med antioksidanter, som No7 Radiance+ 15% Vitamin C Serum, som bidrar til å redusere pigmentering og gir glød til huden.

Fukt med en lett krem som La Roche-Posay Toleriane Sensitive eller Cosmica Face Bronze, om du ønsker en fuktighetskrem som også gir litt solkysset glød til huden.

Beskytt huden med en lett solkrem, som Cliniderm Sun Ultra Light Face Fluid SPF 50. Å bruke solbeskyttelse hver dag, selv om det er høst og vinter, beskytter huden mot UVA-strålene, som omgir oss og kan skade huden, uansett hvilken tid på året det er.

Har man fet hud kan man droppe fuktighetskremen og kun bruke solkrem.

KVELD: 

Rens med The Inkey List Oat Cleansing Balm. Påfør denne på tørr hud og massér inn i huden. Tilfør deretter vann og skyll av. Følg gjerne opp med CeraVe Hydrating Cleanser.

Påfør et serum, No7 Future Renew Serum, som balanserer og reparerer huden.

Avslutt med No7 Future Renew Night Cream, som jobber i synergi med serumet, for å forbedre linjer, rynker, pigmentering og fuktnivå.

Har man fet hud og kviser, eller ønsker å legge til et produkt som jobber med linjer, rynker, pigmentering, er det retinol man ser etter. Retinol er potent og kan vær effektfull for en rekke ulike hudtilstander. Retinol bør brukes i kveldsrutinen, på ren og tørr hud. Man bør starte sakte og tilvennes produktet. Påfør gjerne 1 kveld første uke, 2 kvelder uken etter, osv, og trapp opp til hver kveld ettersom huden tåler det. Man må bruke solkrem på dagen, når man bruker retinol. No7 Pure Retinol Serum med 0,3 % retinol er et mildt og effektivt retinolprodukt, som er perfekt for nybegynnere.


Boots Norway © 2024