Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Boots Hudpleiegaranti
- Fokus på god hudfølelse 

Det er ikke lett å finne hudpleieproduktene som gir den gode hudfølelsen. Gjennom livsfaser, sesonger og ulike påkjenninger huden utsettes for, vil behovene huden har, og de kravene man stiller til hudprodukter endre seg. Med Boots Hudpleiegaranti på all ansiktspleie, gjør vi det nå lettere å finne de riktige produktene og å prøve nye.

• Er du ikke fornøyd med ditt hudpleie-produkt, får du pengene tilbake, uansett årsak

• Du må være medlem av kundeklubben Boots Bedre for å benytte deg av garantien

• Garantien gjelder fra 30 dager etter at produktet ble kjøpt og i inntil tre måneder

• Garantien gjelder både i fysiske Boots Apotek og ved kjøp av hudpleie-produkter på boots.no

• Produktet må leveres sammen med kvittering i fysisk apotek når du ønsker å benytte garantien. Kvittering finner du på Min-side i kundeklubben

• Pengene vil mottas i kontanter eller tilbakeføres til din konto innen 1 uke etter at du har benyttet garantiordningen i ett av våre apotek.

hudgaranti hudgaranti

Gi produktet tid

Er du ikke fornøyd med det hudpleieproduktet du har prøvd, etter at du har brukt produktet i 30 dager, gir vi deg pengene tilbake, uansett årsak. Fordi hudcellene bruker rundt fire uker på å fornye seg, kan det ta tid å se effekt av de produktene du bruker. Derfor er det viktig at du bruker produktene en stund før du bestemmer deg for om de fungerer for deg eller ikke. Noen ganger kan det være nok å bytte et renseprodukt eller å legge til et serum for at huden din skal ha det bedre. Derfor bør du alltid vurdere produktene du bruker i sammenheng.

BootsBoots

Hos Boots Apotek får du veiledning rundt hvilke hudpleieregimer som kan passe for din hud, dine ønsker og dine behov. Vi hjelper deg å finne frem til de gode løsningene, slik kan du og huden lettere oppnå den gode hudfølelsen.

Bestselgere fra No7

Boots Norway © 2024